Sziasztok. Párral , hölggyel találkoznék Pest megyében, illetve környékén. Aki gondolja írhatna nekem.
Kanos nagyfarkú férfiként partnert keresek ma estére
Kanos, ápolt, ffias most valaki, esetleg autós kaland …?
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 24. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 15:51
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Holnap csatlakozna valaki hozzank? Ápopt férfit keresünk max45 eves korig!!!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm
Sziasztok! Holnap csatlakozna valaki hozzank? Ápopt férfit keresünk max45 eves korig!!!
Ma este szopnék viszonzás nélkül! Kitartó partnert keresek! Szombathely-Győr útvonalon!
Sziasztok!Ma este Veszprémben valaki?Éjfél körül benne lennék sokmindenben az Expresszós koncert után.Írj privátban!
Sziasztok még mindig keresek Bp-i hölgyet ,párt 25.-e Szombat estére .Én 47 éves nem független ff vagyok, gondoljátok privátba a többit beszéljük meg.
Laca
Laca
Szopnék, szopatnék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szopnék, szopatnék.
Sziasztok! Budapest és környékén Bi Párral szeretnék ismerkedni!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok feleségem örömére keresek egy ápolt úriembert átlagosnál vastagabb intim mérettel.
Belevaló bika, aki kúrna ma? Belváros.
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben
Mai napi vágyakozás