Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Budán hölgyek, párok, biszexek?
Full csupasz ribanc crossdress bikaval dugatna ma
Bp.

Csongrád- békés megyéből ismerkednék...
Hölgyet találni, szinte reménytelen. Habár már biszex pasit se nagyon

Pasi vagy no Vac kornyeken 5.30 korul? Hely van.
Nyíregyházán es debrecen kornyeken keresunk a felesegemnek pasit jo merettel ma este!

sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!

Budapesten vagy környékén ma holnap hölgy vagy pár?
Sziasztok !
Szombat vasárnap napközbeni vagy délutáni kellemes találkozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon . Pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Válaszokat privát üzenetben várom.
Szombat vasárnap napközbeni vagy délutáni kellemes találkozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon . Pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Válaszokat privát üzenetben várom.
Bp.!
Sexpartnerem keresném most!Bő.!Hely ok!
Valaki ma éjjel szopatna Zuglóban?
Heterók is jelentkezhetnek, ha csak egyoldalúan szeretnék.
Heterók is jelentkezhetnek, ha csak egyoldalúan szeretnék.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Péntek,szombat,vasárnap Szombathelyen keresek titkos szexpartnert, helyem nincs, de szabadban,kocsiban is oké. Leginkább orálra.
Pécs környékén valaki,akit izgatna egy kis kamionos szex?
Sziasztok Szolnok környékén keresnék párt esetleg hölgyet ma estére. Természetesen a hölgy örömére csak

Sziasztok. Hévîz környékén ma este/ éjjel ?
Írtam privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 18:44
Törölt felhasználó (4668621)