Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Fejhető pasit keresek Bp. Hely van 40 éves magas férfias pasi vagyok
Sziasztok, ma este éjszakás vagyok es nagyfarku pasit keresek aki a felesegem kenyeztetne meg nemvagyok otthon!

Sziasztok! Szombathely illetve Sopron környékén keresnék lányt/hölgyet kellemes időtöltésre, akár szabadban is.
Dunaharaszti és környékéről elhanyagolt feleség,vagy kiéhezett csajszi irhatna. Kőkemény farkammal állok a rendelkezésükre ! Lehetsz kamionos felesége,vagy csak simán fasirtban az uraddal ! Szívesen segitek felszarvazni bármeik kategóriát !
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Hölgyek délelőtt egy finom Yoni masszázzsal elkényeztethetek valakit?!
Hölgyek délelőtt egy finom Yoni masszázzsal elkényeztethetek valakit?!
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Figyelem! Figyelem!
25-26.ra szeretnék egy többes partyt össze hozni. A helyet tudom bizonyítani. A párom elküldtem nyaralni, így egyke vagyok. Egy 6-8fős szexre éhes párt, lányokat várok. Férfi részről hetero alapon. Én egy 45 éves, 180 magas,85kg, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kopaszra nyírt haj, tetoválás és kőrszakál. 19cm intim mérettel. Többesben jártas. Az érdeklődők emailban jelentkezhetnek a többit ott. feny7700@gmail.com
25-26.ra szeretnék egy többes partyt össze hozni. A helyet tudom bizonyítani. A párom elküldtem nyaralni, így egyke vagyok. Egy 6-8fős szexre éhes párt, lányokat várok. Férfi részről hetero alapon. Én egy 45 éves, 180 magas,85kg, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kopaszra nyírt haj, tetoválás és kőrszakál. 19cm intim mérettel. Többesben jártas. Az érdeklődők emailban jelentkezhetnek a többit ott. feny7700@gmail.com
Bi párok most Budaörs ?
Pécsen keresek kanos, potens, diszkrét fickót akit egyoldaluan leszophatok és/vagy megdugna. Helyem van, 0-24-ben ráérek a napokban
Kecskeméten, lányok párok ma estére? Fiatal fiú szívesen szexelne veletek.
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Dunaharaszti és környékéről elhanyagolt feleség,vagy kiéhezett csajszi irhatna. Kőkemény farkammal állok a rendelkezésükre ! Lehetsz kamionos felesége,vagy csak simán fasirtban az uraddal ! Szívesen segitek felszarvazni bármeik kategóriát !
Sziasztok.
Szegeden a Szikinél lányok,hölgyek,párok..biszex is lehet.
Ma este valakinek lenne kedve bármi jóhoz??
Közös maszti,simogatás,cuckold vagy akármi!
Szegeden a Szikinél lányok,hölgyek,párok..biszex is lehet.
Ma este valakinek lenne kedve bármi jóhoz??
Közös maszti,simogatás,cuckold vagy akármi!
Hello!
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Van pár órám most Budán szexelni!
Alkalmi partnerem keresem Szeged-Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén hölgy-pár személyében.
Sziasztok csak ma estére pasit keresünk gyula környékéröl jó intom méret elöny
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.