Kiskunhalason, párokhoz csatlakoznèk, esetleg szóló hölgyet kényeztetnék
) kor, alkat nem számít
írj üzit

Naplementés kaland a balaton közepén ma
Sziasztok! Balatonszárszó térségében keresem hölgy partnerem. Utazni tudok esetlegesen! Írjatok bátran! Szép napot!
Szopnék Bp. Most helyem van
Sziasztok! Pár vagy hölgy keres pasit ma vagy holnap napközben de jó este is....
Nyiregyhazan este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Dunaharaszti környékén mostanában valaki aki szeretne szopatni esetleg dugni?
Sexpertnerem keresem de mióta nem találom. Hölgy anyuka nagymama pár pasi stb.
Sziasztok! Esténként várom hölgyek, párok jelentkezését kellemes együttlétre csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?
infó adatlapomon
Tapolca vagy környéke, egyedülálló hölgy aki ismerkedne?

fiatal pár vagyunk budapestről.. nudizni és szexelni szeretnénk érett párokkal. nagy bimbóudvar és nagy punci előny!!!!
Debrecen vagy Nyíregyháza valaki?
Sziasztok!
Most a hétvégén, 2022. július 01-04-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni, este pedig a Korona panzióban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vivadance
Most a hétvégén, 2022. július 01-04-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni, este pedig a Korona panzióban leszünk. Várjuk a környékbeli heteró 35-42 éves fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt és bokapánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Vivadance
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan.
Ma délelöttre keresek Balatonalmádi környékén hölgyet
sziasztok, vasárnapig a soundon vagyok, párok, lányok, ha szeretnétek ismerkeni is. Képeim az adatlapomon.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Sziasztok! Szombathely, illetve Sopron környékén keresnék lányt, nőt kellemes időtöltésre vagy cuckoldra.
Sziasztok, hellyel rendelkező párt keresnék, a párommal de csak 2022 07 16 -tól. Addíg nem leszünk . Nyaralás- pihenés stb.... tehát utána. Priviben
Szia.Nagyon sajnálom hogy pasit nem kerestek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 10:27
Törölt felhasználó (4661907)

Sziasztok, hellyel rendelkező párt keresnék, a párommal de csak 2022 07 16 -tól. Addíg nem leszünk . Nyaralás- pihenés stb.... tehát utána. Priviben