Balatonberény-Keszthely vagy környékén keresünk olyan fiút aki elvinne egy fiatal és igényes házaspárt alkalmanként 1-2 órás vitorlás túrákra
Kimondottan fontos szempont,hogy semmiképp ne légy 50-nél idősebb, túlsúlyos, pocakos (még kis pocak sem!), szakállas vagy bajszos! Fizetés természetben a nyílt vízen, intelligencia, higénia, ápolt igényesség adott és elvárt minden esetben!

Ma Budapesten keresek férfit, hely megoldott, de akár szabadban is ok.
Tele élvezett spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak-e erre nyitott párok? Hely kellene
Balatonberényben nyaralunk augusztus 5.-ig Izgalmas szabadtéri autós szexhez, dogginghoz keresünk párokat vagy csoportot lehetőleg olyanokat akiket nem zavar ha alkalmanként velünk van ápolt , intelligens és HETERO keszthelyi barátunk is FIÚKAT NEM KERESÜNK ! MÉG TÉGED SEM!
Ma napközben igényes pasit, pasikat szopnék végig de dugható is vagyok helyem van, diszkréció higiénia fontos.
Sziasztok! Ma (07.18) pápai strand? Hölgy, pár aki bevállalós és huncutkodna? Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Írj, írjatok! Szép napot!
Sziasztok ma estére hölgyet keresek aki szép lassan szopna amíg én nyalnám! diszkrét ellvezet!
Sziasztok. Holnap délelőtt valaki autós kaland?
Tiszacsege és környékén?
Tiszacsege és környékén?
Sziasztok! 20 éves kandúr keresne lányokat, nőket egy kellemes légyottra Kecskemét környékéről. Kérlek jelentkezz privátban.
Sziasztok, van ma estére olyan a ki el is mer jönni? Potens pasit vagy párt keresünk.
Sziasztok. Van valaki kint a kifutónál?
Sziasztok! Szombathely-Sopron és környékén keresnék nőt vagy párt kellemes időtöltésre
Mai nap masszíroznék párokat vagy külön férfiakat is, vagy amit szeretnétek. Természetesen anyagiak ki zárva, Kecskeméten helyem van!
Sziasztok! Hölgyel és párral ismerkednénk.
Akár a ma is alkalmas, fogadni tudunk Siófokon, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
Akár a ma is alkalmas, fogadni tudunk Siófokon, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom és környéke
Alkalmi partnerem (Hölgy-Pár)keresem M5-M0-M1 útvonal mentén.
Pest megyében asszonyok lányok párok ?40 éves sportos igényes jól tejelő kan keres privi.
Sziasztok.
Jár ma Nő, Hölgy, Lány Pesten Határ út vagy a Nagykőrösi út környékén aki nézne faszveres közbe vagy bármi másban?
Ha igen írj és megbeszéljük mikor.
Kor kinézet nem számít.
Jár ma Nő, Hölgy, Lány Pesten Határ út vagy a Nagykőrösi út környékén aki nézne faszveres közbe vagy bármi másban?
Ha igen írj és megbeszéljük mikor.
Kor kinézet nem számít.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Jól tejelő igényes kan keres !