Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Péntek este hölgy örömére párokhoz csatlakoznék
Péntek este hölgy örömére párokhoz csatlakoznék
Ott van az a 0,0001%
Nem sok, de egy próbát megér, és amúgy is, mi a gond, legalább nem ikreket keresett
És teljesen jó helyre is írt, "alkalmi partner RÖVID időn belül"

Nem sok, de egy próbát megér, és amúgy is, mi a gond, legalább nem ikreket keresett

És teljesen jó helyre is írt, "alkalmi partner RÖVID időn belül"

Sziasztok!
Dunaújváros és környékén holnap napközben valaki?
Dunaújváros és környékén holnap napközben valaki?
Sziasztok !
Ma valaki Keszthelyen random tali?
Helyem van!
Ma valaki Keszthelyen random tali?
Helyem van!
Ez egy szuper meglátás,ebben a kérdésben csak támogatni tudlak.
Sziasztok! Most 1 óráig ráérek rétság és környékén. Passzív csak néző hölgyeket keresek:P
Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt.
Rólam: Kép
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót, vagy ismernék meg olyan nőt (kortól függetlenül), aki vágyik egy fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretű pasira. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!
Barátságos, közvetlen, tanult önismerettel rendelkező férfi vagyok. Nem dohányzom, az óvszer nem probléma, és kevés tabut ismerek szexuálisan.
Sziasztok, heteroként csatlakoznék párokhoz akik szeretnének férfi beszállót, vagy ismernék meg olyan nőt (kortól függetlenül), aki vágyik egy fiatal, sportos testalkatú, 20 cm feletti méretű pasira. Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri!

Nepligetben valaki lepippantana?
Mai nap kora dun ig várok hölgyet v párt akinek helyet tudok biztosítani 14 kerben. Szeretek. Masszirozni is. Igenyes vastag mérettel rendelkezel.
BDSM kalandra keresek alázatos partnert ma!
Ráckeve Csepel közt valaki?
Sziasztok, ma délután vagy este hölgy vagy pár ráérne? Nagyméretű, 26 éves erotikus masszázzsal is rendelkező srác vagyok, ha igen írj üzenetet!
Sziasztok! Olyan budapesti nőt vagy párt keresek akár Most azonnal, akiket izgat egy gyors, vadabb, beszélgetés nélküli szex autóban, autó mellett vagy màs extra helyen. Ha tetszem az adatlapom alapján, akkor privátban elértek.
Szia!Kicsit bővebben az elképzelésedről privin!
(Ez egy válasz zsolt5010 üzenetére (2022. 08. 23. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 07:40

Sziasztok!
Ma délelőtt ápolt, aktív férfit várok egy kis fürdésre /yakuzzi/, szopásra.
Ma délelőtt szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Sziasztok! Szombathely illetve Sopron környékén keresnék nőt vagy párt kellemes időtöltésre, akár hosszútávon.
Sziasztok!