02.17_én Újpest Erdeisor út környékén partnerem és partnereimet keresem
Sziasztok! Miskolci, Miskolc környéki hölgyekkel, párokkal szívesen ismerkednék. Akár párommal (hölgy) együtt is! Keressetek nyugodtan! Szép napot!
Ma 18/7 intim merettel szopatnek tornyiszentmiklosi parkolóban hely ok kamionban
Most vki autós kaland? Budapest, budafoki út és környéke?
szopnék ma Bp. helyem van
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
10 ig ráérek

Zalaegerszegen ma, holnap délután, kora estére keresek pasit, akit orálisan kényeztethetek. Privátban keress!
Sziasztok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
Diszkrét szexre keresek hölgyet vagy párt!
Utazni tudok!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma du.,Vácon!Hely kell!
Szexpartnereim keresném ma du.,Vácon!Hely kell!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Péntek(17) Szombat ((18) ha időben egyeztetni tudunk) estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra
Sziasztok!
Hölgyet keresek Budapesten, aki ma vagy holnap raerne talalkozni.
Hölgyet keresek Budapesten, aki ma vagy holnap raerne talalkozni.
Sziasztok!
Hatvan vagy környékén hölgy, pár, fiu? 25 éves srác vagyok.
Hatvan vagy környékén hölgy, pár, fiu? 25 éves srác vagyok.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok! Budapesti nőt vagy párt keresek, akiket izgat egy napközbeni rapid randi, az autós vagy szexmozis szex. Én imádom az ilyen felállást. Magas, 40-es, értelmes férfi vagyok, az adatlapomon láthattok rólam képet is. Privátban elértek.