Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Reptérnél kis kaland, most? Közös orál? Férfias testalkatú vagyok.
Mostanában kényeztetnék elhanyagolt feleséget,vagy párhoz csatlakoznék
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
szopatna dugna most valaki? hely van Bp.
Lenne most kanos pasi aki elvezne egy nagyot? Lehetsz hetero vagy bi is. Lehet szemtol szemben is vagy anonim, gloryn ketesztul. Gyere most es elvezzuk. Priviben irj.
Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg férfias adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközbeni!BP.,3.kerületben!
Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma napközbeni!BP.,3.kerületben!
Hely kell!
Sziasztok!
Reptérnél ismerkednék párral ma napközben
Reptérnél ismerkednék párral ma napközben

Sziasztok.
Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Sziasztok! Budapesten keresek főleg napközben ráérő nőt vagy párt, akik tudnának mit kezdeni egy magas, igényes, csupasz szerszámú, talán kicsit túl szexmániás férfival. Akár ma napközben is összefuthatunk. Privátban elértek.
Szopatna dugna valaki Bp?hely van
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!//////;;;;
Valaki aki segítene rajtam és kivernè nekem?fiú,lány vagy akár pár! Imádom ha a sok geci rám folyik! Azt se bánnám ha utána rólam nyalnàd!
Dunaplazanal vagyok és tele a farkam nagyon

Sziasztok.
Kanos, vékony, fiatalt magamra uszítanék most Pilisen. Helyem van, de autozhatok is.
Ma, csutortokre vagy pentekre par vagy lany erdekelne kis szallodai kalandozas a Westend kozeleben Budapesten? Tudlak fogadni.
Komoly es rendese vagyok..erezzuk jol magunkat...
Komoly es rendese vagyok..erezzuk jol magunkat...

Ma, csutortokre vagy pentekre par vagy lany erdekelne kis szallodai kalandozas a Westend kozeleben Budapesten? Tudlak fogadni.
Komoly es rendese vagyok..erezzuk jol magunkat... wink
Komoly es rendese vagyok..erezzuk jol magunkat... wink
Olyan lányt keresek,aki imádja ha nyalják!Kívánom a puncid!Privátban írj!
Közöshokira keresek bisex sracot, pasit vagy erre atutazó kamionost fejér megyéből.
Privit írj......köszi
Privit írj......köszi