Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Székesfehérvár környékéről elsősorban a hölgy örömére.
34 éves székesfehérvári, 174cm magas férfi vagyok.
34 éves székesfehérvári, 174cm magas férfi vagyok.
Sziasztok Holnap estére keresnénk Hetero vagy enyhe Bi pasit 3 ra!!! 35/45 közt képpel !!! Igényesség alap!!! És normális kommunikáció !! És ha esetleg helyed van az extra
Miskolcon keresek titkos kaland remenyeben lanyt, nöt helyem van

Sziasztok, budapesten keresek hölgyet 45/183/85
Ma este keresek aktív partnert főleg orál kalandhoz Budapestről. Hely szükséges.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Budapesten mostanában pár vagy férfi? Hely ok, de utazni is tudok. Ápoltság, diszkréció elvárt, adott.
A velem egy idős lányok sajnos nem annyira tudják még, hogy mit szeretnének. Szeretnék találni egy idősebb hölgyet, vagy párt akik ráérnek szombaton és fiatalabb férfi partnert keresnek
Ma kora d'un tervezem hogy felmegyek a szepvolgyire. Hölgy vagy pár jönne fel? Sotetitett nagyobb autóval leszek.
Hölgyek mai nap butapesten benne van valaki egy kis mókában? írjatok bátran.
Sajnos tegnap nem volt kaland a Szépvölgyin, így ma napközben keresek csini nőt vagy párt, akiket izgat egy illatos, csupasz, sok spermás szerszám. Izgat a gyors szex ismeretlenekkel, így ha erre vágytok, talán egymást keressük.

Hatvan és környéke?
Most valaki?
Hölgy/Pár egy 21/6-os kényeztetést?
Most valaki?
Hölgy/Pár egy 21/6-os kényeztetést?
Aki szopatna vagy dugna Bp.az írjon.hely van lakás gloryhole is.41 éves magas férfias pasi vagyok
Sziaaztok!
Reggeli kaland most nálam?Monor
Reggeli kaland most nálam?Monor
Sziasztok. Szívesen találkoznék ma délelőtt hölgyel, vagy párral, kölcsönös szimpátia esetén, kellemes dolgokra.
Bátran írjon aki, hasonlóan gondolkodik.
Szép napot mindenkinek.
Bátran írjon aki, hasonlóan gondolkodik.
Szép napot mindenkinek.
Baszni akaró pasi ma este? Belváros
Sziasztok. Holnap egy kellemes szexre összefutnék valakivel Bpn. vagy környékén. Írj priv.
Ma este szopnék autóban. Kíváncsi heterot is. Komárom megye!
Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki?
Zalaegerszegen este 9 után szopnék, hely adott.
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam úgy hogy magamra élvezzek vagy rád ?? Belvarosban,kocsimban vagy nálad !