Vékony, 20-25 év körüli fiút keresek, aki a számba élvezne. Akár most
Sziasztok! Ma estére keresünk hölgyet, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz, akár mindkét fél örömére is. Ápoltság adott és elvárt!
Sziasztok. Holnap délelőttre keresek partnert Budapesten. Írj privát.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Balaton északi partján Hölgy vagy Pár esetleg? 29éves magára igényes pasi vagyok
Zalaegerszegen most pasi?
Ma 17ig,Hegedüs,18tól magnum.60 feletti aktívak előnyben. Jelszó golden
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok! Nyíregyháza és környékén pár, hölgy?
Cegléden ma reggel cumiznék egy jót!
Egész hosszú hétvégére Keresek lányt vagy párt a hölgy örömére!! Hely adott de utazni is tudok! Persze nem a HOLDIG! Privátba!
Holnap késő este(éjfél kb) Budapest felől megyek Debrecen felé a 4-es úton.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Diszkrét pasit keresek bi kalandra. Ha az útvonal mentén vagy közelében laksz és érdekel a dolog írj privát üzenetben és beszélünk.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként kalandoznék most. Helyem van.
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik még ma ismerkednek? Imádok nyalni, de kukkolni is szeretek!
Komolyan nincs itt olyan nő, aki szereti ha 20+os kemény farok lüktet benne?
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében csütörtök vagy péntek estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sziasztok! Ma este szoptatna valaki Szegeden ?
Sziasztok van itt olyan pár akik Balatonberenybe szoktak ismerkedni a nudin fiatal sracokal hetero alapon? Privibe lehet írni