Valaki most fogadna egy pasit a hetedik keruletben, gyors kenyeztetere?
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Van most valaki Dél-pest környékén, aki kiverné vagy bekapná nekem??
Ha nem pénzért csinálnátok még jó is lehetne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 03. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 03. szombat 11:23
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bisex pasi vagy srác fejér mben fehérváron közöshokira hétfön szabadban vhol?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok, 28-178-70 XL
Sziasztok,kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal. Fiatal kitartó srác vagyok,utazni tudok.
Sziasztok Pécs környékén pár lány hölgy esetleg nem érné rá?
Hajógyári szigetre keresek esti partnert

Sose tudni, hátha..
Komárom közelében mostanság? pár,hölgy....
Komárom közelében mostanság? pár,hölgy....
Sziasztok! Hölgyek,bi párok ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz! Autós mókára is!

Közöshokira bisex pasi, vagy srác fejér mben hétfön reggel , délelőtt szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Kint vagyok a Szepvolgyi parkoloban.
Fiatal, sportos bi srac vagyok
Valaki?
Fiatal, sportos bi srac vagyok
Valaki?
Sziasztok!
Vasárnap késő délután,estefelé Bükfürdő - Sopron útvonalon szivesen ismerkednék párral, hölgyel.
Vasárnap késő délután,estefelé Bükfürdő - Sopron útvonalon szivesen ismerkednék párral, hölgyel.
A hétvégén szexpartnere(i)m keresem szexéhes pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Jó esne ma biszexelni, de egy nimfó pár sem lenne rossz!
Mi 2 uni bisex f vagyunk ma estére sexpartnert keresünk Budapest p. Megye
Mondjuk extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Sziasztok. Szívesen kukkolnék a szépvölgyin. Kb 1 óra múlva felmegyek.