Sziasztok! Ma este lenne hölgy vagy pár aki nyitott lenne egy találkára Budapesten?
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok!
Ma este 23 után hölgy vagy pár Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Ma este 23 után hölgy vagy pár Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
21:30-ig hely van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 29. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 29. péntek 14:57
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen most pasi?
Sziasztok.
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Monor most?Hely ok!
Zalaegerszegen most pasi?
Holgyeim egy séta a Duna parton az Ujpesti öböl es a víztározó környekén ?
Fehérvár élvezethez partnerem keresem hellyel vagy akár spotan a természetben mára..
Badacsony és környékéről párral ismerkednék .
Sziasztok!
Párt fogadnék most du.!Monor
Párt fogadnék most du.!Monor
Veszprémben pasi akinek viszonzás nélkül kiverhetem vagy akár szopás? Hely van, írj bátran

M1 Budapest-Győr valaki valamelyik pihenő ?
Újpesten keresek mostanra
Igényes nagy eresfarkú pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
Ellentmondást nem tűrő, dominás Nő, punci, és popsi nyaló szolgája lennék...
Sziasztok. SZOMBAT 17óra és 19 óra között lesz a REPTÉRNÉL pár vagy lány akit lehet kukkolni esetleg ráélvezni vagy akár szexelni is. várom üzenetet privátban ha érdekel. csak is pár és hölgy pasi nem érdekel köszönöm
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Sziasztok MA estére (péntek) keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli találkozó is szóba jöhet!
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.