Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Sziasztok, Lakitelek-Szentkiraly-Kecske kornyezeteben kalandoznek minden pillanat jeLigere...
Sziasztok! Ma estére esetleg holnapra keresek pàrt, pasit egy kis kalandra! Utazàs nem gond! Arcképet tudok mutatni!
Sziasztok! Nagyon szívesen csatlakoznék ma egy korrekt párhoz hármas céljából. Szívesen utazok az ilyen kalandokért. Győr és 100 km-es távolságában keresgélek! Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg!
Ma este ?
Sziasztok.
Ma este Kecskemét, Szalkszentmárton és környékén kalandra valakik?
Ma este Kecskemét, Szalkszentmárton és környékén kalandra valakik?
Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is. Szép estét!
sziasztok párokat lányokat keresünk közös szerre cserével esetlegesen lányok közti ...
Sziasztok! Ma estére keresnénk hellyel rendelkező biszex párt, vagy szintén bi pasit ill. lányt mindenki mindenkivel alapon.
Sziasztok! Ma este hölgy, pár kellemes társasága lennék..Gyöngyös-Eger-Demjén-Egerszalók-Hatvan-Pásztó-J- ászberény.
Sziasztok, 46 éves hetero pasiként keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet Bp-en!
Ma este hölgy vagy pár?
Nyíregyháza-Demecser vonalon keresek szexpartnert. Negyvenes àpolt diszkrét magyar pasi vagzok
Veszprém vagy környékén valaki ma vagy holnap? Szopnék, stb., stb.
hely van

Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne, de nyitott vagyok lehetőségekre! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Csak mail képpel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 04. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 04. szombat 13:42
Törölt felhasználó (4591532)

Csömöri Auchan parkolóban szopni szopatni nyalni szerető?
Bár kevés Kecskeméti nő és pár van, de hátha.
Mai napon minden féle dologra vevő vagyok hellyel, hetero alapon.
Cuckold, hármas, szóló lány is lehet, kölcsön feleség, kukkolhato pár?
Üzenetben keress ha még is létezel
Mai napon minden féle dologra vevő vagyok hellyel, hetero alapon.
Cuckold, hármas, szóló lány is lehet, kölcsön feleség, kukkolhato pár?
Üzenetben keress ha még is létezel

Csömöri Auchan parkolóban szopni szopatni nyalni szerető?
Szabad lett az estém. Hölgyek kit látogathatók meg?
Sziasztok Nográd és Pest megyében keresünk párokat 18-50éves korig csak egymás elötti szexhez elsőnek aztán meglátjuk. mi fogadni nem tudunk de utazni igen.alkalmazkodunk. női bi férfi hetero. Fiukat nem keresünk