Sziasztok
Reptér most?
Reptér most?
Budapest és környékén keresek adatlapnak megfelelően, írj.
Lányt lányos dolgokra keresek..max párok..
Valaki a reptérnél mostanában?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány,és környékén 20-55 év közötti,átlagos alkatú Nő BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM,hosszan,lehetőleg ÉLVEZÉSIG,és még tovább.Vagy beszállnék párhoz a Hölgy örömére,vagy csak kukkolnék,simogatnák,maszíroznák...Kedves,figyelmes...
Sziasztok .02:17 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit, Párt ,van némi tapasztalat a többesbe
Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami
Laca

Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami

Laca
Sziasztok!
Volna pár Zalakaroson pénteken vagy szombaton ?
Privátba jelezzen akik ott vagy akár a környéken van,lesz .
Volna pár Zalakaroson pénteken vagy szombaton ?
Privátba jelezzen akik ott vagy akár a környéken van,lesz .

Sziasztok holnapi napon Gyöngyös És környéke lányt vagy párhoz csatlakoznék roma srác ápolt és elegáns.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Szigetszetnmiklóson leszopnék valakit
Sziasztok, női partnerem keresem, Bp. 11. ker-ben helyem is van.
Sziasztok!
Győri párként péntek estére keresünk párt vagy lányt!
Pasit nem !
Győri párként péntek estére keresünk párt vagy lányt!
Pasit nem !
Sziasztok. Szombat estére keresek hölgyet vagy párt. Helyem van

Estét Hölgyek
Ma Pesten esti Tóra,1 kis Szoptatóra.?
Ma Pesten esti Tóra,1 kis Szoptatóra.?

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Mozdult már valaha valaki ilyen prosztó dumára?
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 02. 14. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)