Sziasztok!
partnereket keresek kalandra Bp.!
írj..!
partnereket keresek kalandra Bp.!
írj..!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Pécs ma valaki?
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Szivesen szopnék nyiregyen, most a hétvégén. Helyem nincs.
A keresés változatlan!
Sziasztok!
Szombat délutánra/estére Budapesten keresek szexpartnereket hölgyek/párok személyében. Hely megoldható.
Szombat délutánra/estére Budapesten keresek szexpartnereket hölgyek/párok személyében. Hely megoldható.
Élményekben gazdag kellemes ünnepeket!!
Sziasztok! Továbbra is csatlakoznék párhoz, a hölgy izgalmas kényeztetésére egész hétvégén. Heves és környező megyékben.
Ma olyan szívesen kenyeztetnek egy terhes nőt.
Sziasztok,
Szombaton napközben, párt keresek, akár hosszabb távra, cuckold illetve hetero hármas, tapasztalatom van, találkozni is merek.
BP, Pest megye.
Többit privátban beszéljük meg.
Szép napot mindenkinek.
Szombaton napközben, párt keresek, akár hosszabb távra, cuckold illetve hetero hármas, tapasztalatom van, találkozni is merek.

Többit privátban beszéljük meg.
Szép napot mindenkinek.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szombaton Gyöngyös valamelyik szórakozóhelyén töltjük az estét (két pasi és egy hölgy),mindhárman sportosak vagyunk!
Hölgy 33 pasik 37 évesek!
Várjuk egy bi hölgy jelentkezését az esti bulizásra valamint a buli folytatására nálunk négyesben!
Érdeklődni privátban vagy az adatlapomon található emailen!
Hölgy 33 pasik 37 évesek!
Várjuk egy bi hölgy jelentkezését az esti bulizásra valamint a buli folytatására nálunk négyesben!
Érdeklődni privátban vagy az adatlapomon található emailen!

Törölt felhasználó (4723081)

Párokat/szóló lányt keresek
29eves 85kg kék szemű barna hajú nagy farkú srác vagyok
Budapestről
Budapestről
Párokat/szóló lányt keresek
Budapestről
Budapestről
Hello hotel a valaki a feleség örömére rövid időn bellül Árpád hidnál
Sziasztok. Hely van
Ma ejjel valaki?
Ma ejjel valaki?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sziasztok, hölgyet keresek Bp-en pénteki randira. Normális, hetero pasi vagyok, akit izgatnak a szexi nők, szexi ruhadarabokban.