Hölgyeim, svéd frissítő masszázs vagy intim masszázs garantált többszörös élvezésig? Keress bátran és éld át a gyönyört..
csaj vagy pasi szopna?
(Ez egy válasz erazsozso üzenetére (2024. 04. 09. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek pasit aki szopatna...
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, kb. 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, kb. 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Most Újpesten mű pina dugsra valaki?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Popsit dugni szerető 30-40-es belevaló pasi? Bp belváros
Sziasztok
Dabas ma reggel?
Dabas ma reggel?
Holnap szexmozizást tervezek fél 7-től Budapesten!
Lenne hölgy vagy pár aki csatlakozna?
Esetleg le tudok mondani a mozizásról ha valaki meghív magához egy kellemes estére!?
Lenne hölgy vagy pár aki csatlakozna?
Esetleg le tudok mondani a mozizásról ha valaki meghív magához egy kellemes estére!?
itt vagyok..
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Közös maszti? Most 3.ker? 44 éves férfi keres.
Sziasztok ! Szekszárdi diszkrét szexpartnert keresek minden jóra üzenetet privát várom .
ki szopatna?
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Pesten valaki?

sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka -Nyíregyháza vonalon
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek Mátészalka -Nyíregyháza vonalon
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Estét
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Akár,Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Komáromban most? Igényes párt kényeztetnék.
Szegeden ma bi pár vagy férfi