Erd es 22 11 ker kornyeken Hölgyekkel bi parokkal ismerkednek
Valaki mostanában?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 28. kedd 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 28. kedd 16:11
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 19 után és holnap 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
sziasztok párokhoz szívesen csatlakoznék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe lehet írni
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok
Sziasztok!
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Szigethalom dunapart valaki?
Zalaegerszegen ma 19 után és holnap 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
Sziasztok.
Ma este párhoz csatlakoznék Jászberény környékén.
Akár biszexhez is.
Minden jóra nyitott vagyok.
Ma este párhoz csatlakoznék Jászberény környékén.
Akár biszexhez is.
Minden jóra nyitott vagyok.
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Sziasztok! Úgy adódott, hogy van egy pár szabad órám ès szívesen töltenèm ezt az időt társaságban. Pesten vagyok jelenleg, ès akár helyem is lehet.

ma délután vagy este szívesen masszíroznék extrákkal. Debrecenben kultúrált helyen fogadnálak Téged-Benneteket!
Mai nap Szigetszentmiklós, Bp környékén? Tali?
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Székesfehérvár-Mór környékén hölgyek,párok?
Zalaegerszegen ma és holnap 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá.
szopnék ma reggel jofarkú pasit 7-8- között a reptérnél
Sziasztok..házas pasiként keresek, titkos kapcsira, terhes, állapotos hölgyet, utazni tudok..
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós nagydarab 30-as szőrös pasi vagyok.
sziasztok
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok!
Szerda délutánra keresnék Székesfehérvár környékén
elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg párt akivel rosszalkodhatnánk egy kicsit!
Várom a privát leveleiteket!!
Csodás szép estét mindenkinek!!
Szerda délutánra keresnék Székesfehérvár környékén
elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg párt akivel rosszalkodhatnánk egy kicsit!

Várom a privát leveleiteket!!
Csodás szép estét mindenkinek!!