Jól hangzik
(Ez egy válasz Hedera üzenetére (2024. 06. 14. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 14. péntek 21:44

Sziasztok!
Olyan pasit keresek,akivel a partnerem előtt szexelhetek. Ő végignézi,ahogy élvezel engem. Egy alkalom,két hét múlva,Veszprém és Balatonfüred közt. Intelligens,igényes,diszkrét emberek vagyunk,ilyen srác jelentkezését várom.

Izgalmas estét, szeretnék csatlakozni párhoz, illetve találkozni hölggyel, akinek lenne kedve hozzám, írhatna vissza.
Sziasztok!
Olyan pasit keresek,akivel a partnerem előtt szexelhetek. Ő végignézi,ahogy élvezel engem. Egy alkalom,két hét múlva,Veszprém és Balatonfüred közt. Intelligens,igényes,diszkrét emberek vagyunk,ilyen srác jelentkezését várom.

Siófokon szopnék ma este.. privizz
Orált kedvelő hölgy most, Helyem is van.
Szombat délután cumiznék Debrecenben idősebb korosztály előnyben.

49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok.
Mai nap 18 óra után,Hölgy laza kalandra természetben/autós....,Pest vagy szűk környéke
Mai nap 18 óra után,Hölgy laza kalandra természetben/autós....,Pest vagy szűk környéke

Reptér ma este 20:00 tól, hölgy vagy pár lenne, csak hölgy vagy pár erdekel, 178 magas igényes pasi vagyok,82kg, 43 éves, írj privatban
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Igényes férfi, igényes bevállalos 50-55+os Párokkal ismerkedne.
Bi/bi pár keres szombat estére vagy vasárnapra normális, ápolt partnert. Viber kell!!
XI ker cumira?
Sziasztok! Szombaton reggel 8 kor megyek Gárdonyi nudira! Szívesen ismerkednék Hölgyekel/Párokal
Sziasztok
Ma estére keresnék hölgyet akivel össze lehet hozni valami izgalmas élvezetes dolgot.Ha valakinek van kedve akkor privát üzenetben folytassuk.
Szép napot Mindenkinek
Ma estére keresnék hölgyet akivel össze lehet hozni valami izgalmas élvezetes dolgot.Ha valakinek van kedve akkor privát üzenetben folytassuk.
Szép napot Mindenkinek

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
4 vagy 15 kerben valaki aki kalandozna?

Nagykanizsán,ma,dél vagy kora délután keresek hellyel rendelkező férfi szexpartnert.