Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Uni/passzív vagyok.Hely megoldható Zirc környékén!Írjatok privátban!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Nyiregyen holnap szopatnék
Szopnék ma délelőtt a reptérnél...valaki megy ki mostanában?
Sziasztok Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Reggelt!
Egy reggeli?
Egy reggeli?

Sziasztok! 31 éves bi srác keres rövidtávon partnert, akivel jól érezhetnek egymást

Pécs??
Estét.
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra

passzív mackós srác aktivat keres !
Ma éjszakára keresek partnert
Sziasztok,
Budaörs - Tatabánya útvonalon valaki most? Kocsiban, szabadban, vagy házhoz is tudok menni.
Budaörs - Tatabánya útvonalon valaki most? Kocsiban, szabadban, vagy házhoz is tudok menni.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit...
Olyan nőt vagy pár női tagját keresem ma estére aki szeretné ha egy igazán jó farok keményen megd.gná.
Minden izgalmas dolgot meg tudunk beszélni. Ma estére bulizni is keresek nőt vagy nő tagú partnert. Vagy swinger vagy mas hely, akár kis létszámú privát házibuli
Minden izgalmas dolgot meg tudunk beszélni. Ma estére bulizni is keresek nőt vagy nő tagú partnert. Vagy swinger vagy mas hely, akár kis létszámú privát házibuli

Reptérnél pár, hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Lányt vagy párt keresünk kellemes estére.
15 óra körül Reptér és környékén pár, hölgy esetleg?