Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok!
Közös hokihoz, orálhoz keresek partnert. Lehetőleg 35 év alatti és diszkrét, ápolt légy!
Közös hokihoz, orálhoz keresek partnert. Lehetőleg 35 év alatti és diszkrét, ápolt légy!
Zalaegerszegen ma 14 és 21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Ma Zuglo vagy kornyeke???
Aktív pestit keresek, aki szereti, ha lassan és sokáig szopják
Crikvenicán valaki?
Keresem nagy mérettel rendelkező uni vagy aktív, egyben hellyel is rendelkező pasit BP-n ma éjszakára.
Holnap napkoznen nagyon talalkoznek valakivel. Holgyek? Parok?
Sziasztok!
Ma este egymás előtti pajzánkodás a 13. kerületben?
Csak pároknak!
Ma este egymás előtti pajzánkodás a 13. kerületben?
Csak pároknak!
Zalaegerszegen most pasi akit lehetne szopni?
Holnap kora délután az M1-M0-M5 útvonal mentén hölgyet keresek autós szopatásra
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Igen ...valaki....
(Ez egy válasz Jezsik üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Bp-en keresek hölgyet az adatlapom szerint.
Akadt már jelentkező?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 11:58
Törölt felhasználó (4656903)

Valaki?
Irtam
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Budapesti hellyel rendelkező, de utazni is tudó extra potens, jóképű, igényes, tiszta, kedves férfi vagyok. Nővel vagy párral ismerkednék, találkoznék szimpatia alapján. Amit nyújtani tudok az bizonyíték, nem igéret
Tatabánya?
Valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 07:01
Törölt felhasználó (4656903)

Anál kipróbálásához keresek aktív srácot