Popsi imádó pasival ismerkednék max 50-ig..bp belváros….
Sziasztok,
hetero alapon párokhoz csatlakozom! Siófokon helyen van, de utazni is tudok!
hetero alapon párokhoz csatlakozom! Siófokon helyen van, de utazni is tudok!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Siófok környékén ma este vki?
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Ma este a 13. Kerülethez közeli lakásomban nőt vagy párt fogadnék hetero alapon az elképzeléseteknek megfelelően. Légkondival rendelkezem. Magas, jóképű, férfias, intelligens valós férfi vagyok, aki nem csak levelez, hanem a tettek mezejére lép. Egyeztessünk privátban

Ma este a 13. Kerülethez közeli lakásomban nőt vagy párt fogadnék hetero alapon az elképzeléseteknek megfelelően. Légkondival rendelkezem. Magas, jóképű, férfias, intelligens valós férfi vagyok, aki nem csak levelez, hanem a tettek mezejére lép. Egyeztessünk privátban

Fiús játékra partner Cegléd és környékben?
Valaki ma késő este a 2.kerület munkahelyemen ràm érne??
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szigetszentmiklósi Auchan parkolóban most hölgy?
Halló!
Pár esetleg hölgy ma vagy a héten Bp és környékén?
Pár esetleg hölgy ma vagy a héten Bp és környékén?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Most Miskolcon valaki??
Szép napot. Tapolca környékén vki?
Fehervar laza hokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Budán keresek minden jóra! Kölcsönös szopásba élvezetekre!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.