Sziasztok! Balaton déli partján ismerkednék hölgyekkel. Utazni tudok, kérem privátban keressetek! Szép napot mindenkinek!
Kecskeméten?
Sziasztok
MA este spontán találkozóra VALÓS hölgy vagy pár?
Moto
MA este spontán találkozóra VALÓS hölgy vagy pár?
Moto
Sziasztok ma este azaz 21-én is keresünk VÁCON A VIGADALOMBAN lányt párt kis ismerkedesre séta a dunaparton és egy kis játék esetleg. Párok lányok fiúkat nem keresünk szombat 20óratol. Váci viadalon. Várjuk leveleiteket üdv e és p
Minden vagy semmi?
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Macikedvelő pervez pasikat keresek a mai napra minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha jó a mai nap és benne vagy a dologban!
Sziasztok!
Július 26. vagy Juúlius 27. párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk! I&L
Július 26. vagy Juúlius 27. párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk! I&L
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Moziba ma hölgy?
Sziasztok!
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sziasztok, igényes pasiként, a. mai napon hölgy vagy párral ismerkednék hetero alapon siófok - Budapest útvonalon!
Helyem van akar vízparton!
Helyem van akar vízparton!
Pécs valaki?
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Sziasztok.Ma délutánra keresnék partnert hölgy,esetleg hölgy tagú pár személyében kellemes,élvezetes találkozóra.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ma Budapesten a Lukácsban leszek, ha van kedved..kabinom is lesz..dumalni is ok.nezelodni is..korrekt fiatal vagyok.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.