Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Hölgy vagy pár Balaton déli parton egy kis szex? Nyaralómban is lehet.
Balatonberény közelében, Balatonberényben valaki kozos hoki, esetleg oral?
Szia! Kivel keresel pasit?
(Ez egy válasz jaxoos üzenetére (2024. 08. 27. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 15:14

Sziasztok.Ma kora estére keresünk pasit 3. nak.18:00-20:00
Nagyobb méret előny.Normális,igényes,kedves pasit keresünk.
Sziasztok.Ma kora estére keresünk pasit 3. nak.18:00-20:00
sziasztok.
Mostanában Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Mostanában Hölgy ,velencei tó agárd szabad strandon ismerkedés. Elixír fagyizónál. T
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny, de bármit meghallgatok
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos erotikaimádó hölgyet kellemes kikapcsolódásra. Alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Debrecen és környékén keresek párokat esetleg hölgyet egy kis szórakozás céljából. 31 éves pasi vagyok esetleg hely is megoldott.
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Sziasztok, ma délelőtt cumiztatnék dél Pesten
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Sziasztok
magas vekony srac vagyok , most soloba jelenleg , delpest fele valaki tali?
csak pároknak , lányoknak :P helyem is van , de utazni is tudok

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Keresem azt a pervez Nőt vagy Hölgy tagú párt aki alaposan meg gyötörné a szűz fenekemet majd legvégül felcsatolható műfarkával megkefélne.Pároknál csakis Hölgy aktivitás jöhet szóba!Egy valami ami fontos felcsatolható műfarkaddal nagyon kefélj meg!Szombathelyi 45 é. pasi vagyok Búvóhelyem van.
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok kèt 40 es pasi pàrokat keres ahová csatlakozhatnànak a hölgy örömère.Rövod vagy akàr hosszu tàvon rendszeres talàlkozokkal. Szívesen meglàtogatunk benneteket .De autós talàlkozo is érdekel .írj privát .
Sziasztok
ma tali pesten? Csak hölgy vagy pár irjon

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.