Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nagyon szívesen tenném én is, remélem egyszer én leszek a kiválasztott!?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Diszkrét férfiként Budapest közelében találkoznék ma este nőkkel vagy párokkal. Helyem van. Privát üzenetben egyeztessünk.
Diszkrét férfiként Budapest közelében találkoznék ma este nőkkel vagy párokkal. Helyem van. Privát üzenetben egyeztessünk.
Ma este valaki Veszprém vagy környéke tali?
Csepelen szopatnék, szopnék.
Budán estére keresek szexpartnert! Korosztály indiferens, de ápolt, esztétikus legyél. Gondozatlan intimmel, nagy túlsúllyal ne is próbàlkoz!
Nem lepődtem meg, mert sok itt a kamus. Beszélgessünk, ha megbízható férfit keresel
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 13:02

A korod miatt amúgy se… De most én válogatok, mert eddig aki irt (több idióta mint normális), azok közül válogattam és sajnos elég rossz a tapasztalat((
Sziasztok
Ferihegy vasútállomás?..
Ferihegy vasútállomás?..
Sziasztok, találkozni akaró hölggyel randiznék ma este. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok.
Debrecenbe hölgy aki kényeztetésre vágyik? Kor alkat nem számít. Hely kell.
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Szia! Melyik korosztályt keresed? Rossz tapasztalatok élőben már vagy még itt üzenetben? Olvastam az dtlapod elég izgalmas
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)

A korod miatt amúgy se… De most én válogatok, mert eddig aki irt (több idióta mint normális), azok közül válogattam és sajnos elég rossz a tapasztalat((
Korom miatt????

Szex ma? 50es férfi keres nőt vagy párt.
(Ez egy válasz szeretőt85 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Adatlapod szerint ne írjunk
akkor írjak?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehetnél közelebb kényeztetnélek szívesen
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Pécsen hölgy? Minden is érdekelne. Csak hölgy FÉRFIAK köszönöm NEM
Jelen
(Ez egy válasz szeretőt85 üzenetére (2024. 09. 03. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 12:05

Van itt az oldalon egyáltalán olyan nő aki eloben is szeretne sexet és nem csak olvasgatni?
Van itt az oldalon egyáltalán olyan nő aki eloben is szeretne sexet és nem csak olvasgatni?