Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Pécs és környékén?
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Megprobalom a lehetetlent holgyet vagy bi part kereaek Budapesten és vonzaskorzeteben
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Pár info és kép az adatlapomon..
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok, Győrben leszopnék valakit. Hely van.

Holnapi találkára és feleség többes örömére keresünk férfit .
Most délelőtt Debrecen - Hatvan között ápolt pasi?
Sziasztok.
Ma valaki Baján vagy környékén?
Ma valaki Baján vagy környékén?
Sziasztok! Békéscsabán nő, pár?
Senki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 09. 28. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki Debrecenben? Üzenetben írjátok
Unatkozó pár, hölgy Budapest és környékén?
Belevaló pasival ismerkednék ma este, aki kefélne…bp belváros...
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok
Sziasztok! Lányt vagy fiatalabb párt keresek akiknek lenne kedve ismerkedni Budapesten és környékén főleg. Fiatal sportos srác vagyok, sajat hely megoldott. Ha érdekelne a dolog keress bátran
Most indulok Sopronból Pest felé. Pár vagy hölgy az útvonal mentén?
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?