Szopnék ma délután Albertirsánál a régi 4es mentén a régi benzinkútnál
Hétvégére hölgyet, párt keresek.
Budapesti vagyok utazni és fogadni is tudok.
Budapesti vagyok utazni és fogadni is tudok.
Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
SZIASZTOK,NAGYSZERSZÁMAL. SZABOLCSI PÁROKAL ISMERKEDNÉK. NAGYON NAGY,A FARKAM.
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
Sziasztok
Ózdon és környékéröl keresek valakit aki szopatna/nyalatna ma estére 18:00 után egy kezdő bi srácot
Ózdon és környékéröl keresek valakit aki szopatna/nyalatna ma estére 18:00 után egy kezdő bi srácot
Holnap délelőtt Tatabányán a Turulnál csatangolunk. Ha esetleg... Fotó, telószám fontos.
Szopnék ma délután Albertirsánál a régi 4es mentén a régi benzinkútnál
Párhoz csatlakoznék a nő örömére én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott domináns együttlétekre is ahol a nőt jó hosszasan nyalhatom spriccelésig popsiat, punciját....... Győr és környéke írj privátban ha érdekel benneteket
Veszprém megye, vagy esetleg Fehérvár valaki ma egy tali?

Fiatal 23 éves srác 17-es intimmel ismerkedne hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül hetero alapon. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek bi párokat és hölgyeket szoló ffi - nem
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Sziasztok!
Valaki a reggeli, délelőtti órákban egy fiatal fiúval találkozna?
Kocsim is van, utazni tudok budapesten belül.
Valaki a reggeli, délelőtti órákban egy fiatal fiúval találkozna?

Kocsim is van, utazni tudok budapesten belül.
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok, keresek olyat aki kenyeztetné a farkamat, csak is hajnalban, vas megye! Írj üzenetet
Szopnék most Albertirsa,Monor környékén
Hétvégére keresnék hetero párt vagy unatkozó hölgyet, hely biztosított (Pest megye déli agglomeráció).
Részleteket privátban!
Részleteket privátban!
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok hely megoldható.