Sziasztok. 43 éves férfi vagyok. Ma délután hölgy pár, esetleg ismeretsègèt keresem Körmend és Szombathely környékén.
Sziasztok!
Holnap d.e. lecumiznék valakit!
Bp,Fót,Gödöllő,Hatvan vonalon!
Holnap d.e. lecumiznék valakit!
Bp,Fót,Gödöllő,Hatvan vonalon!
Most Leszopnák egy jó pasit viszonzás nélkül. Budapest 11.kerületben van helyem. Diszkréció adott
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nagykátánal valaki most?
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.
Ma Sóskúton Öreghegyen szopnék és dughato is vagyok 15:00-16:30ig olyan írjon aki el is tud jönni
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Pèntek (10.11) kèsô esti (23:00) blowbang partyhoz keresünk egy de inkàbb kèt, ápolt, nemdohányzó, nagyobb mèretű pasit. Nyaláscentrikusok elônyben.
Ha nem mersz arcos kèpet mutatnimagadról ne írj.
Továbbá nyalatni szerető bisex hölgyet is szívesen látnànk aki alaposan megköklöznè hölgytagunkat
Viberelèrhetôsèg privátban.
Ha nem mersz arcos kèpet mutatnimagadról ne írj.
Továbbá nyalatni szerető bisex hölgyet is szívesen látnànk aki alaposan megköklöznè hölgytagunkat
Viberelèrhetôsèg privátban.
Újpesten most valaki?
Budán szexpartnert keresek biszexként!
Van kedve most valakinek találkozni? Uni/ passziv vagyok és van diszkrét helyem Vác közelében.
Ma délelőtt a Turulnál Tatabányán?
Szopnék ma délelőtt Albertirsánál a régi 4es mentén a régi benzinkútnál
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Reptérre jön ki valaki most? Szopnék
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Sziasztok
31es út ma reggel...?
31es út ma reggel...?
Sziasztok. Most Újpesten valaki?
Szombatra keresünk férfit feleség dupla örömére.