Sziasztok. Most hétvégén hozzánk hasonló alkatú párt fogadnánk
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját vendégház nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék házaspárral. Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz..
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És közeleg a Karácsony!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága! És közeleg a Karácsony!
Zalaegerszegen MA pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki holnap kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj!
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszélés után várlak! Várom leveled! Köszönöm!
Most taxis akit le lehet szopni ?????
Aktív most a reptér mögött??
Sziasztok kerestek még fiút?
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (2024. 10. 29. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 29. kedd 13:23

Három fiú felállásban keresünk harmadik fiút aktív vagy uni szerepben.
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Holnap napközben hölgyel v párral kalandoznek.Bp hely van!
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek partnert, holnap 13-14 óra körül.
Szombathely környékén keresek partnert, holnap 13-14 óra körül.
Szentendre most?
Ki jönne ma este Tatára a Cseke tóhoz? Olvass adatlapot!
Három fiú felállásban keresünk harmadik fiút aktív vagy uni szerepben.
Sziasztok. A mai nap delutan keresek hellyel rendelkezo partnert, aki kenyeztetne a farkam vagy ha szeretne kolcsonosen is lehet. Dél-Budán leginkabb
Ma este valaki egy kis kaland a II kerben vagy a környéken este 10 után?
Pécs és környékén?
Sziasztok! Budapesti 30as nagy mérettel srác keresi Hölgy partnerét most délelőtti kikapcsolódásra .
Szép jo reggelt
A mai napon megint szabad vagyok.
A mai nap rövid időn belül
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
A mai napon megint szabad vagyok.
A mai nap rövid időn belül

Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer