Borsod megye tiszaluc
Valaki ma ? Barátnőm javára 24 éves, teltkarcsu
Sos
Sos
Sziasztok. Ma estére ismerkednék párral vagy hölggyel.
Privátba írj
Privátba írj
Sziasztok. Pár vagy hölgy ma esti programra esetleg?
Privátba írj

Privátba írj
cumkontroll vagy orál pesten? Vastag farkú pasi van itt?
Kellemes esti programot keresek!
Sziasztok! Hajdú-Biharban keresek egy férfit, akinek van helye, nap közben ráér és szívesen látna. Aki szeretne dominánsan alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Most szopnék kint a reptérnél
Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmiségi srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Budapesten helyem van.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben.
Hali mindenkinek, pár, hölgy vagy pasi, akinek volna kedve most találkozni és egy kicsit rosszalkodni? Diszkrét helyem van most.
Sziasztok
Kispesten búvóhelyen találkozhatnánk , akár ma , vagy hétfőn.
András
Kispesten búvóhelyen találkozhatnánk , akár ma , vagy hétfőn.
András
Sziasztok! November 6-án szerdán napközben egyedül leszek itthon, fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban. Dobjuk fel a HO-t! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel.
Sziasztok.!!! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is. Nem minden áron és nem mindegy kivel smile

Ketten vagyunk egy haverommal és csatlakozik még egy srác.
Lenne kedve még lánynak, párnak velünk bulizni?
Lenne kedve még lánynak, párnak velünk bulizni?
Dugni szerető belevaló pasival taliznék ma este, belvárosban..hely megoldott.
Hello. Ma valaki, valakik egy kis kalandra? Bi pár, pasi?
Sziasztok! Nyíregyen párt esetleg hölgyet keresnék ma estére akár csak nézném esetleg masszíroznám simogatnám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt…..
Írtam privátban.
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (2024. 11. 01. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 18:42

Sziasztok,
Ma este? Helyem van Szentendren, sportos bi uni srac vagyok.
Sziasztok,
Sziasztok
Párokhoz csatlakoznék, Budapesten, Pest megyében .
Párokhoz csatlakoznék, Budapesten, Pest megyében .