Ma du 15.30tol 16:40ig farkat éreznék popsimba a természetben Sóskút Öreghegyen.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Csepel vagy környékről valaki?
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Sziasztok! Valakinek van kedve és ideje is mostanában gödöllőn vagy környékén autós kalandhoz? Aktív vagyok.
Sziasztok!
Ma estére keresem női partnerem Budapesten. Helyem van, ha az utazás probléma akkor szívesen elmegyek érted.
31 éves átlagos pasi vagyok. Csak az infó kedvéért: 178 magas és 81kg
Ma estére keresem női partnerem Budapesten. Helyem van, ha az utazás probléma akkor szívesen elmegyek érted.
31 éves átlagos pasi vagyok. Csak az infó kedvéért: 178 magas és 81kg
Szép napot. Hétvégén Tapolca környékén nő,pár?
Sziasztok dunakeszi fot közelében valaki?
Holnap délkörül csinos Hölgy, vagy pár társasága lennék Budapesten. Szükség esetén helyem is van! Írjatok bátran! Szóló srácok=tiltás!
Sziasztok Pest megye valaki ?
Ma Dél körül Hatvanban leszek csajok, asszonyok valakit érdekel felugranék hozzátok egy kis kalandra
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát Gödöllőn! Várom üzeneted!
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ma délután 4-6 között Lónyai utcában fullos szőke barátnőmnek keresek sportos testalkatú min 18cm-es helyes pasit hetero alapon. Ez lesz az első ilyen kalandja, félénk így semmi duma, jössz gyengeden megdugod es mesz. Csak képpel és viber számmal jelentkezz.
Balatonszentgyörgy - Székesfehérvár közt valaki most M7 vonalán?
Most te kinek is keresel ???
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 11. 08. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 08:43

Ma délután 4-6 között Lónyai utcában fullos szőke barátnőmnek keresek sportos testalkatú min 18cm-es helyes pasit hetero alapon. Ez lesz az első ilyen kalandja, félénk így semmi duma, jössz gyengeden megdugod es mesz. Csak képpel és viber számmal jelentkezz.
Sziasztok most keresek Budapesten a 4,13,5,11 vagy 12. Kerületben lányt kölcsönös orálra vagy szexre,vagy csak közös masztira/hetero vagy meleg párt kukkolnék. / Férfit/ fiút kukkolnék és közben kiverném magamnak. Ha magadra ismersz kérlek jelezz.Helyem nincs.