Ha szereted hogy hosszan és szenvedélyesen nyalják a puncid, akkor állok rendelkezésedre. Most kinyalathatod magad. És viszonozni sem szükséges. Adatlapomon sok infó kint van. Ápolt, szingli, normalis, 37 éves férfi vagyok. Saját lakásomban is randizhatunk.
20-án magnumba keresek partnereket. A legjobb jöhet a szállásomra.
Méretes férfinek szopok-nyelek.....
Sziasztok most keresek Budapesten a 4,13,5,11 vagy 12. Kerületben lányt kölcsönös orálra vagy szexre,vagy csak közös masztira/hetero vagy meleg párt kukkolnék. / Férfit/ fiút kukkolnék és közben kiverném magamnak. Ha magadra ismersz kérlek jelezz.Helyem nincs.
Most te kinek is keresel ???
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 11. 08. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 08:43

Ma délután 4-6 között Lónyai utcában fullos szőke barátnőmnek keresek sportos testalkatú min 18cm-es helyes pasit hetero alapon. Ez lesz az első ilyen kalandja, félénk így semmi duma, jössz gyengeden megdugod es mesz. Csak képpel és viber számmal jelentkezz.
Balatonszentgyörgy - Székesfehérvár közt valaki most M7 vonalán?
Ma délután 4-6 között Lónyai utcában fullos szőke barátnőmnek keresek sportos testalkatú min 18cm-es helyes pasit hetero alapon. Ez lesz az első ilyen kalandja, félénk így semmi duma, jössz gyengeden megdugod es mesz. Csak képpel és viber számmal jelentkezz.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát Gödöllőn! Várom üzeneted!
Ma Dél körül Hatvanban leszek csajok, asszonyok valakit érdekel felugranék hozzátok egy kis kalandra
Sziasztok Pest megye valaki ?
Holnap délkörül csinos Hölgy, vagy pár társasága lennék Budapesten. Szükség esetén helyem is van! Írjatok bátran! Szóló srácok=tiltás!
Sziasztok dunakeszi fot közelében valaki?
Szép napot. Hétvégén Tapolca környékén nő,pár?
Sziasztok!
Ma estére keresem női partnerem Budapesten. Helyem van, ha az utazás probléma akkor szívesen elmegyek érted.
31 éves átlagos pasi vagyok. Csak az infó kedvéért: 178 magas és 81kg
Ma estére keresem női partnerem Budapesten. Helyem van, ha az utazás probléma akkor szívesen elmegyek érted.
31 éves átlagos pasi vagyok. Csak az infó kedvéért: 178 magas és 81kg
Sziasztok! Valakinek van kedve és ideje is mostanában gödöllőn vagy környékén autós kalandhoz? Aktív vagyok.
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Csepel vagy környékről valaki?