Ma esti találkára, lehetőleg 2 pasit keresnénk, hetero alapon! Utazni tudunk észszerű határokon belül.
Mai találkára és feleség dupla örömére keresünk férfit ..
Ma reggel dunakeszi fot környéke valaki.
Szia közel lakunk egymáshoz én full passzív! Élvezzük egymást!
(Ez egy válasz Andora üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 07. csütörtök 18:53

Sziasztok! Valakinek van kedve és ideje is mostanában gödöllőn vagy környékén autós kalandhoz? Aktív vagyok.
Sziasztok
Pesti vagy szűk környéki hölgy, bevállalósabb
, mostanában, 1 kis kalandra
Pesti vagy szűk környéki hölgy, bevállalósabb

Reptér kifutó vége hátul az erődben?
sziasztok , fiu barátot keresek Hollandiában akit néha leszophatok.
Asszonyok lányok párok ?Sportos hetero 40es jól tejelő kan keres Privi .Pest megye .
Sziasztok izgalmas estét. Szeretnék találkozni hölggyel,párral. Van csendes kis búvóhelyem Budapest déli részén. Aki kedvet kapna vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok ma dunakeszi fot környéke?
Ma este két hellyel rendelkező pasit keresünk Budapesten
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben szopja. Helyem van!

Sziasztok, ma este ráérő hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. 47 éves hetero férfi vagyok, több info az adatlapomon!
Te tényleg enyire beteg vagy! Azt hiszed normális ember ezt beveszi! Sok kamus képgyüjtögető homokos emberek! Elnézést!
(Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2024. 11. 08. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 08:39

Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Ma estére párként, bi beállítottságú férfit keresünk adatlapunk szerint. Fogadni tudunk.
Csak ne lennénk olyan messze egymástól!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 08. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 16:29
Törölt felhasználó (4749805)

Sziasztok, ma este 6 es 7 kozott, hetero vagy bi pasit fogadnek diszkrét otthonomban, akit szophatnek. Lehet anonim, darkroom is ha szeretned. Rétság kozeleben van diszkrét helyem.
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt, akik tudnak utazni. Csak Párt!
Sziasztok, ma este 6 es 7 kozott, hetero vagy bi pasit fogadnek diszkrét otthonomban, akit szophatnek. Lehet anonim, darkroom is ha szeretned. Rétság kozeleben van diszkrét helyem.
Sziasztok, ma estére hölgy vagy pár ? 29 éves sportos potens hetero szombathelyi pasi vagyok ! Helyem van de az utazás is megoldható ésszerű távolságon belül!
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.