Sziasztok. 35 éves szexcentrikus fiú alkalmi hölgy partnert keres. Nálam nincs tabu! Minden érdekel ami hetero alapon megy fontos hogy helyem nincs.
Fehérváron esetleg most valaki?
Hólgyekkel...párokkal ismerkednék bpn és vonzás körzetében
Zalaegerszegen ma kora este, és szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok! Csütörtök este esetleg pár vagy hölgy akiknek lenne kedve kalandozni!?
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként ma estére keresnék valós találkozásra nőt vagy párt. Helyem pest közelében van. Privát üzeneteket figyelem csak.
Sportos, diszkrét férfiként ma estére keresnék valós találkozásra nőt vagy párt. Helyem pest közelében van. Privát üzeneteket figyelem csak.
Sziasztok!
Holnap Budapesten Nyugati környékén keresek hölgyet, lehet pár hölgy tagja is.
Gyors légyottra, nyilvános helyen dugás és kész.
Várom a priviket
Holnap Budapesten Nyugati környékén keresek hölgyet, lehet pár hölgy tagja is.
Gyors légyottra, nyilvános helyen dugás és kész.
Várom a priviket

Reptér?..
Sziasztok!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!

Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Újpesten most valaki?
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Zalaegerszegen ma kora este, és szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok! Budapesten keresek holgyet, labizgatasra vagy a holgy kenyeztetesere. Dugni nem muszaj de szeretnek valakit kielegiteni, ha hozza engedi, hogy a labat is kenyeztessem az kulon orom
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Zalaegerszegen szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Szerdán napközbenre, kora délutánra keresek diszkrét partnert hellyel.
Sziasztok, szóló pasi hölgyel/párral ismerkedne Gödön.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
.

.