Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok!
Sexpartnerem keresném mostanában!
Dél-Pest!
Sexpartnerem keresném mostanában!
Dél-Pest!
Pécs?
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt: a következő két hétben valamikor, egy előre egyeztetett napra kivennék egy nap szabadságot, így reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom
18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp és környéke jöhet szóba.

Sziasztok.mainap találkoznék hölgyel v párral Bp en.hely ok.
Sziasztok, ma este egy kis kaland 10 óra után második kerületben? Utazni tudok vagy autós kaland
Szombat éjjelre szívesen fogadnék párt Gyöngyösön!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok
Ki az aki kívánja a faszt és nagyon leszopna most?
sziasztok
Pesti Hölgy Mostanában 1 kis Kalandra
Pesti Hölgy Mostanában 1 kis Kalandra

Sziasztok! Holnap Pécsett töltöm az estét (11.14). Szívesen fogadnék jó társaságot. Hölgy, pár hetero vagy biszex alapon, illetve férfi, vagy férfi pár is szóba jöhet. Semmi sem kötelező, minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
32 éves, igényes, odaadó, jó megjelenésű pasi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van! ')
Sziasztok! Péntek du-ra/estére (5-6 óra körül) keresünk az adatlapunkon leírtakhoz, igényes, annak megfelelő és találkozni is merő, tudó, megbízható partnert. Akit komolyan érdekel, az írjon csak! Köszönjük.
Sziasztok, ma delutan 5 korul a 7.kerulet Barcsai utcaban esetleg lenne pasi akit leszophatnek? Felugranek szivesen.
Privatban irj.
Privatban irj.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas, férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapasztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas, férfiként.
Budapest, Pest megye.
Ma dun holgyel vagy párral kalandoznek Bp en.igeny esetén helyem van.
Is
Is
Belevaló, férfias, popsit dugni szerető pasival ismerkednék a 30-40-es korosztályból. Én formás, kerek milf popsis ápolt, diszkrét cross vagyok, szexi fehérneműkkel. Többest is kedvelem
Bp belváros

Joreggelt ! 30as elvált Budapesti férfi keresi Hölgy partnerét.
Jo reggelt mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk