Én merek. Meddig vagy ott?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 11. 16. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 09:41

Most megyek vásárolni a váci úti Tescoba. Ja van vagány pasi aki mer közeledni akkor hajrá
Most megyek vásárolni a váci úti Tescoba. Ja van vagány pasi aki mer közeledni akkor hajrá
Bp 13
Lányt vagy párt keresek
Lányt vagy párt keresek
Szegeden keresek férfit ma estére hellyel
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Sziasztok
Reptér ma délelött?..
Reptér ma délelött?..
Sziasztok! Nyiregyről lenne olyan nő aki komolyan gondolna egy titkos kapcsolatot??
Mostanában valakik szentendre környéke? Hely van
Elég jól hangzik
(Ez egy válasz cinci üzenetére (2024. 11. 15. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 19:54

Idősebb urat keresek,akinek felidézem a legerotikusabb vágyait Csak erotikus masszázs, amit a párom videóz,kizárólag saját használatra. 50 + vagyok szép fenékkel szép mellekkel. Imádom ha idős urat kényeztethetek. Ha megmaszíroz, szopom és verem a farkát ,amíg a számba élvez, a párom videóz, kizárólag saját használatra. 50 +
Sziasztok délelöt fot mogyorod környéke valaki?
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Gyørben aktiv srac van most ?
Sziasztok fiatalabb nen érdekel?!
(Ez egy válasz cinci üzenetére (2024. 11. 15. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 19:54

Idősebb urat keresek,akinek felidézem a legerotikusabb vágyait Csak erotikus masszázs, amit a párom videóz,kizárólag saját használatra. 50 + vagyok szép fenékkel szép mellekkel. Imádom ha idős urat kényeztethetek. Ha megmaszíroz, szopom és verem a farkát ,amíg a számba élvez, a párom videóz, kizárólag saját használatra. 50 +
Senki??
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2024. 11. 15. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 17:37

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Estét. Pesti vagy szűk környéki hölgy mostanában egy kis kalandra

Sziasztok! Székesfehérváron van helyen, szivesen fogadnék hölgyet vagy pát heteró alapon.
Állandó szopatóm keresem.diszkréció,egészség alap!!
Sziasztok valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Ma estére keresek 50+ feletti hölgyet vagy párt. 40-es, ápolt igényes hetero pasi vagyok. Helyem van a 6. kerületben. Fogadni és utazni is tudok.