Sziasztok. Hölgyet keresek akivel együtt kényesztetnénk a párommat és szereti a lányos játékokat is. November utolsó hétvégéjére.
Bük 40 km-es körzetében keresek partnert. Hetero alapon.
Bp?
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Sziasztok
ma estere, ejszakara keresek partnert, partnereket kalandozasra. Siofok Szantod, Zamardi tersegebol...
Szep estet
ma estere, ejszakara keresek partnert, partnereket kalandozasra. Siofok Szantod, Zamardi tersegebol...
Szep estet
Ma estére keresek 50+ feletti hölgyet vagy párt. 40-es, ápolt igényes hetero pasi vagyok. Helyem van a 6. kerületben. Fogadni és menni is tudok.
Jofarkú srácot,pasit keresek aki ma este jol megszopatna Vecsés,Cegléd vonalon
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Zalaegerszegen ma este pasi, akit lehetne orálisan kényeztetni? Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
Sziasztok, ma estére vagy a holnapi napra keresek belevaló hölgyet az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok

sziasztok, ma estére,keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Most próbáljuk időben megszervezni a hétvégénket.
A következő (11.23.) szombat estére keresünk hozzánk hasonló párt. Utazni és fogadni is tudunk. wave
A cél a lányos játékokkal fűszerezett párcsere. De semmi jónak nem vagyunk elrontói. vigyor2
Csak párok és légyszi privátban! worship
A következő (11.23.) szombat estére keresünk hozzánk hasonló párt. Utazni és fogadni is tudunk. wave
A cél a lányos játékokkal fűszerezett párcsere. De semmi jónak nem vagyunk elrontói. vigyor2
Csak párok és légyszi privátban! worship
Sziasztok! Van olyan nő Nyiregy környéki aki kényeztetné magát ? Irj rám bátran
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Ma estére keresünk hölgyet hármas felálláshoz.
Nincs nagy elvárás, csak ápoltság, igényesség, kisugárzás.
Nincs nagy elvárás, csak ápoltság, igényesség, kisugárzás.
Andi részére keresünk nem dohányzó, nagyon ápolt, nagyfarkú, igényes pasikat. Fényképet senkinek nem küldünk!!!!
Valaki nem szopatna most ózdon ?
Hellyel rendelkező 28as mackós kezdő passzív srác vagyok aki arra vár hogy felavassák a száját.
Hellyel rendelkező 28as mackós kezdő passzív srác vagyok aki arra vár hogy felavassák a száját.
Ráckeve...
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 11. 16. szombat 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 12:23

Tudtok olyan helyet ahová lehetne menni ma ismerkedni és nem swinger klub,nem a glory café?
Budapesten ma valaki(k)? Hely ok, de menni is tudok.
Kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből szombaton délután valaki ?
Aktív pasi,pár? Hely van,utazni tudok.
Aktív pasi,pár? Hely van,utazni tudok.