Sziasztok, belevaló hölgyet keresek az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok. Ha kell, hozlak-viszlek
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok!
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Kedves aranyos férfiként szexpartnert keresek, a dél pesti régióból érdekel pár és hölgy egyaránt, ha csak orál része izgat Titeket, számomra az is jó
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Nyíregyházán befogadó pár aki fiút keres?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Csongrád-békés megyéből valaki szopás, sex? jó farkú, jó seggű, rendszeresen sportoló, bi, férfias dugható srác vok, hasonlót keresek…reális távon belül utazom szívesen.
Haverommal keresünk Budapest és közelében párt vagy nőt hetero alapon !
semmi se kötelező ! =)
akár csak nézők leszünk, de be is szállunk szívesen, ahogy kívánjátok.
30 éves srácok vagyunk
semmi se kötelező ! =)
akár csak nézők leszünk, de be is szállunk szívesen, ahogy kívánjátok.
30 éves srácok vagyunk
Sziasztok holnap Szeged Hódmezővásárhely valaki ?
Sziasztok. Ma este csaj,esetleg pár aki ráér 19 órától? Bp és környéke.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok!
Rétság környékén keresek most hölgyet, hölgyeket. Részleteket priviben
Rétság környékén keresek most hölgyet, hölgyeket. Részleteket priviben
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Ma este 19 óra körül Budapesten nagy, vastag farkú srácot kényeztetnék akár kölcsönösen is! Írj rám!
két kora harmincas, hetero srácként, vastag farokkal keresünk hármasra nőt holnap 10-15 óra közt a Kálvin térnél...
Ez egy trágyadomb lett nem társkereső. Meleg, biszex fasszopók, kamu párok, amik mögött szintén faszverő hulladékok vannak, pszichopata trollok, egyszerűen szánalmas.
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok, holnap napközben (10-15) csatlakoznék párhoz vagy nőhöz Budapesten: f34, hetero oldalon 0 tabu, írjatok itt vagy privát üzenetben!
Sziasztok! Ma délelőtt lenne hölgy aki meglátogatna egy kis kalandra helyem van a XX kerületben. Sziasztok!
Helo. Ma reggel 10 óra körüli időpontra keresnék egy enyhe bi érdeklődésű vagy akár kíváncsi heteró vagy csak egy faszverést kedvelő srácot . Gödöllő vonzásában búvóhelyem van . Kizárólag közös vagy kölcsönös hoki , esetleg orál ha te akarsz szopni kicsit de ez szimpátia és helyzet függő. Normál testalkatú 25-40 év körüli ápolt , diszkrét partnert keresek. Előtte azért írjunk már pár sort és legalább a cerkádról legyen már egy képed ha rám-írsz ,hogy kiverném-e ?
Furcsa de nem vagyok orákulum .
Furcsa de nem vagyok orákulum .
Irtam de nem válaszolsz!
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 20:42

Továbbra is keresünk holnap délután 3-4 között minimum 19cm-el pasit extra sexy barátnőm dugatására hellyel. Jó volna 2-3 pasi is. Bent vártok, szó nélkül maszkban bevezetem, használjátok és megyünk. Csak viber számmal írjatok Bp-ről hellyel és mérettel.