Szia, írtam.
(Ez egy válasz autostali üzenetére (2024. 12. 14. szombat 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 14. szombat 06:49

Sziasztok,
Szívesen venném,ha valakivel közösen vernénk, szopatna autóban ma 13-15 óra között a 18.ker , reptér környékén.. Keress privátban
Szívesen venném,ha valakivel közösen vernénk, szopatna autóban ma 13-15 óra között a 18.ker , reptér környékén.. Keress privátban
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok ma este Bp-i párral, vagy szóló hölggyel
ismekednék , gondoljátok vagy gondolod írjál ide és a többit majd megbeszéljük üdv Laca

Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok,
Bp 11ker szopatnek most 30as srac 20as farok.
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Ma napközben egy fél órás talira vevő lenne Hölgy/pár? 13 és környéke?
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos igényes kan keres .privi
Sziasztok,
párt, nőt, férfit keresek minden földi jóra!
Nincs lehetetlen csak tehetetlen!
Gyöngyös, Jászberény, Jászárokszállás és vonzáskörzetéből.
Utazni tudok de késő esténként akár fogadni is - megbeszélés kérdése.
írj privátban !
párt, nőt, férfit keresek minden földi jóra!

Nincs lehetetlen csak tehetetlen!

Gyöngyös, Jászberény, Jászárokszállás és vonzáskörzetéből.
Utazni tudok de késő esténként akár fogadni is - megbeszélés kérdése.
írj privátban !
Tele a farkam jó sok ge..vel… Valakinek nincs kedve segíteni rajtam? Ide jössz en már álló farokkal varlak és már csinálhatod is! Bp
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szombaton kora délután cumiznék debrecenben hely megoldható.
Sziasztok szívesen ismerkednek párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens diszkrét normális pasi vagyok Viberen szívesen válaszolok minden kérdésre+421944821162
Sziasztok szívesen ismerkednek párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens diszkrét normális pasi vagyok Viberen szívesen válaszolok minden kérdésre+4219448211
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Siófokon most valaki???
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.