sziasztok! elsősorban fiatal (18-21) vagy kezdő meleg/bi/kiváncsi hetero vagy kis méretű pasit keresek GYŐRBEN akit akár rendszeresen kényeztethetnék (akár kölcsönösen is). Kinézet, alkat nem számít, higiénia, ápoltság, diszkréció viszont igen! Jó ha van helyed vagy kocsid, de végső megoldásként tudok helyet biztosítani
Kiskunhalas és /vagy Szeged környékén nőt párt keresek
Szombat este valaki calandozni akár egy jokis Bi pár?
A hèt további rèszère keresek egyeztetès után hölgyet vagy párt aminek hölgy tagját plusz egy vagy kèt fèrfi dughat. Hely van Baján.
Az èrdeklődőket üzenetben várom.
Az èrdeklődőket üzenetben várom.
Budapesten holgy vagy par. Ma este ?
Kellemes estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel, ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék. Szívesen utazom.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szép estét! Egész éjjel és holnap délelőtt szabad vagyok, párok vagy hölgyek társaságát értékelném!
Sziasztok
Hölgyek, Mainapi nap dec. 26 Tiszafüredről 16:30 indulok Budapestre.Egy kis huncutkodás akár menet közben....
Hölgyek, Mainapi nap dec. 26 Tiszafüredről 16:30 indulok Budapestre.Egy kis huncutkodás akár menet közben....
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
pillanatokra
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 26. csütörtök 15:47
Törölt felhasználó (4752562)

Siofok kornyezeteben keresnek masszazsra vagyo parokat, holgyet kellemes pillamatokra.
Szep du.n remenyeben
Szep du.n remenyeben
Siofok kornyezeteben keresnek masszazsra vagyo parokat, holgyet kellemes pillamatokra.
Szep du.n remenyeben
Szep du.n remenyeben
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban egyeztessünk köszönöm.
Sportos alkatú pasiként keresem egy hölgy vagy pár társaságát. Ápolt, illatos igényes pasi vagyok, átlagtól nagyobb intim mérettel. Utazás nem gond, fogadni nem tudok.
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek hölgyeket bi párokat
Szilveszteri bulit keresek!
Sziasztok!
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Bicskén keresek aktívat akinek van helye vagy autója utazni nem tudok
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Sziasztok!