Swinger Yours eseményei: kezdő és már meglévő swingereknek
Március 6.-án csütörtökön pasi többes bulink lesz a 9. kerületbe, kb. 30 fő várható, 20:00:2:00 h között.
Március 22.-én pedig 45év alatti Youngest szülinapi party lesz feltétele, aki még a 46. életévét nem töltötte be, vehet csak részt ezen az eseményünkön. Kezdőknek erősen ajánlott, saját korosztályon belül ismerkedni sokszor egyszerűbb, és egy nyugodt beszélgetős kezdéssel. 19:00-2:00 h között várható létszám kb. 50-65 fő
Valamint ne felejtsétek el a swinger Podcast adásainkba is belehallgatni
Saját élményeinkből és tapasztalatainkból készül.
Weboldalunkon mindig felvannak töltve a buli időpontok és leírásai, privátba tudom küldeni
Üdv Merci és Peti
Március 6.-án csütörtökön pasi többes bulink lesz a 9. kerületbe, kb. 30 fő várható, 20:00:2:00 h között.
Március 22.-én pedig 45év alatti Youngest szülinapi party lesz feltétele, aki még a 46. életévét nem töltötte be, vehet csak részt ezen az eseményünkön. Kezdőknek erősen ajánlott, saját korosztályon belül ismerkedni sokszor egyszerűbb, és egy nyugodt beszélgetős kezdéssel. 19:00-2:00 h között várható létszám kb. 50-65 fő
Valamint ne felejtsétek el a swinger Podcast adásainkba is belehallgatni

Weboldalunkon mindig felvannak töltve a buli időpontok és leírásai, privátba tudom küldeni
Üdv Merci és Peti
Szegeden csajt keresek az ő örömére hétköznap nappal egy 60 éves intelligens pasi. Privátba írj.
Sziasztok! A mai napon nagyon szívesen megismerkednék egy párral. Győr és 100 km-es körzete jöhet szóba, mobil vagyok. Korrektség, igényesség és diszkréció adott és elvárt. Ha eltöltenétek egy kellemes délutánt vagy estét akkor írjatok bizalommal!
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en. Több info az adatlapomon

Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenkit, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Gumi használata erősen ajánlott de azt én adnék. Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! 24-50 éves korig keresek.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
:Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
M3 útvonalon Gödöllőtől Debrecenig valaki tali? Most indulok Gödöllőről

Gödöllőn valaki tali? Lehetőleg hölgy

15. kerületből M3 felé indulok. Autós kaland valaki? Most vagy soha!
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajta természetesen diszkréten arc nélkül. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon
Budakalász, Dunakeszi és környéke most valaki???
Újpesten most valaki ? Hely van
Fél óra mulva jászberényi úton tali? Nők? Egy kis kalandra

Sziasztok! Hölgyel taliznék egy kis kalandra
9 körül pest jászberényi uton leszek. 24 éves fiatal srác vagyok

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ! Szeretnék kipróbálni egy műpuncit ! Akár masszázs levezetéseként is...
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!! Alkalmi vagy akár hosszabb távra keresek Bp-i, hölgyet, nőket , pártokat .
PL: Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud róla ,de nem kíváncsi arra ,hogy ép kivel mit csinálok . Ezért nem tudok egyből ugrani.
PL: Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .
Nem vagyok független a párom tud róla ,de nem kíváncsi arra ,hogy ép kivel mit csinálok . Ezért nem tudok egyből ugrani.
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..