Sziasztok 34 éves pasi mai nap csatlakozna párhoz, nőhöz, Békés megyében.
Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma
egy laza kalandra
Bp vagy környéki Hölgy akár Ma
egy laza kalandra
Reptér környékén?
Sziasztok. Ma estére keresek 3.felet aki szeret dugni. Macis 25eves srac vagyok es a partnerem 42eves aktiv normal testalkatu aktiv pasi. Hajduszoboszlon lenne helyünk. Irjon akit erdekel a dolog.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén hölgy vagy pár?
Reptér vagy Budapest és környékén hölgy vagy pár?
Sziasztok
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni

Sziasztok. Ma estére keresem kanos aktiv macikedvelo partneremet. Macis 25eves srac vagyok.
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napra akár most is .
Sziasztok! Mai napra keresnék partnert Kecskemét és környékén.
Köszönöm annak a párnak, aki külföldről Budapestre utaztak, hogy egy kellemes édeshármassal felejthetetlen élményt okoztunk egymásnak múlt hétvégén. Keresek hasonlóan nyitott párt hármasra, cuckoldra, bármi izgalmas élményre, ami izgat minket.
Sziasztok!
Ma későestére keresek diszkrét, nyitott pàrt az adatlapom szerint.
Ma későestére keresek diszkrét, nyitott pàrt az adatlapom szerint.
Sziasztok! Lányt,párt keresnék! Tolna megye+ környéke! Utazni tudok!
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Puncit nyalnék viszonzás nélkül.Székesfehérvár és környéke elönyben.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Apátvarasdi pihenőnél, adat lapunknak megfelelően keresünk a mai napra, autós kalandhoz, férfi hetero partnert.