bp-n mackós srác 11es farokkal társat keres .maszti ,szopi,lehet 1oldalú is akár

Sziasztok!
Ma kora este hölgyet kényeztetnék,hosszan..kitartóan! BP.!
Ma kora este hölgyet kényeztetnék,hosszan..kitartóan! BP.!
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége
Jó farkú potens pasi ismerkedne - képek, adatok oldalamon

Sziasztok!
Az adatlapom szerint keresek partnert.
Az adatlapom szerint keresek partnert.
Debrecenben férfias pasinak nincs kedve lecumiznia egy ápolt diszkrét macis pasit?
Kölcsönös cumiba is benne lennék, de nagyon kanos vagyok.
)

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szopnek 11
Sziasztok !
Ma este várom kefélni vágyó partnereim.
Ma este várom kefélni vágyó partnereim.
Fót környékén valaki???
Tisztelt Hölgyek!
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, írj privátban.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, írj privátban.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.
Szia. Belvárosban merre?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2025. 04. 16. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Baszni szerető belevaló pasi mostanság a belvárosban?
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Most valaki reptéri kifutónál? Szopnék
Csepel kornyeke?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szombatra keresek párommal hellyel rendelkező férfit szegeden