Szauna 69-be ma este valaki el kísérne?
Eljöttem a búvóhelyre. Várom egy szimpatikus srác jelentkezését aki megnézne pár képet akár párom szexképei közül velem és ha megvan a szimpátia és hangulat akkor egy közös hoki is mehet akár az egyik képre.
Párom természetesen tud a kalandról és egy képet is kell csinálnom kizárólag csak az idegen cerkáról ( arc stb…. NEM látszik!.
Párom természetesen tud a kalandról és egy képet is kell csinálnom kizárólag csak az idegen cerkáról ( arc stb…. NEM látszik!.
Holnap a Lurdy házban orál kalandra valaki:?
?
(Ez egy válasz Errekimondottan2 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 20:24

Helo
Egy közös hokihoz keresek partnert. Hely megoldott. Kis duma, 3-4 szexkép ( páromról) aztán kis hoki.
Vagy …. Sötétbe bejössz, kiverem a farkad és mész . Előtte persze itt váltunk pár mondatot /képet arc nélkűl .
Egy közös hokihoz keresek partnert. Hely megoldott. Kis duma, 3-4 szexkép ( páromról) aztán kis hoki.
Vagy …. Sötétbe bejössz, kiverem a farkad és mész . Előtte persze itt váltunk pár mondatot /képet arc nélkűl .
Olyan szexpartnert keresek , aki közben elszívna velem egy kis füvet!

Gondod van az írással?
(Ez egy válasz VidamMaci420 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este kaland fot dunakeszi körül valaki?
Milyen az "extra potens"?
(Ez egy válasz Norbika988 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 20:29

Sziasztok!
Hölgy,pár társaságát keresem közös örömszerzés céljából. 188-80 extra potens férfi vagyok 19/6cm intimmel.
Írj privátban
Hölgy,pár társaságát keresem közös örömszerzés céljából. 188-80 extra potens férfi vagyok 19/6cm intimmel.
Írj privátban
Pénteken ( holnap ) Pesten, belvárosban valaki? Szabad helyed legyen, írj magadról, fotó legyen,szőrős fasz előnyt élvez!
Mi kezdő pár vagyunk!
Kb 12-15 óra között jó nekünk.
Mi kezdő pár vagyunk!
Kb 12-15 óra között jó nekünk.
Bp-Pest megye!!!
(Ez egy válasz Norbika988 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 20:29

Sziasztok!
Írj privátban
Írj privátban
Sziasztok!
Írj privátban
Írj privátban
Sziasztok, ( házas) párt kukkolnék Győr közelében. Hely van.
Köszi
Köszi
Helo
Sziasztok, nő vagy pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok. Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, nőt ,lányt egész estés kalandra , kis bulira, és ha jól érezük egymást akár hosszabb távra is terveznék
.
Olyan férfit keresek akit lehet szopni esetleg dugna is
Szia/sziasztok,
Ápolt, igényes, nagyon potens pasiként ma vagy holnap Szombathelyen fogadnék Hölgyet vagy Párt, de ha úgy van utazni is tudok!
Imádok adni, kényeztetni, masszírozni.
Ápolt, igényes, nagyon potens pasiként ma vagy holnap Szombathelyen fogadnék Hölgyet vagy Párt, de ha úgy van utazni is tudok!
Imádok adni, kényeztetni, masszírozni.