Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Ha esetleg valakinek, valakiknek hasonloan most er veget az este ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 07. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 21:34
Törölt felhasználó (4752562)

Egy kalandra keresem a jelentkezo partnereim ... akar most is... Szantod, Zamardi, Siofok kornyezeteben...

Sziasztok! Valaki most szexchat? Képcserével stb? Csak hölgyek vagy nagyon csajos ts
Sziasztok! Féfias partnert kényeztetnék.
Helló helló
Pesten ebben a remek időben hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül
Pesten ebben a remek időben hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül
Ma estére keresem még mindig a partnerem ,akivel lehet kicsit dumálni ,képet nézni esetleg és egy hoki kalandozás. Hely van . Akit keresek normál vagy sportos alkat és max 45 éves
Ma estére keresem partnerem ,akivel lehet kicsit dumálni ,képet nézni esetleg és egy hoki kalandozás. Hely van . Akit keresek normál vagy sportos alkat és max 45 éves
Egy kalandra keresem a jelentkezo partnereim ... akar most is... Szantod, Zamardi, Siofok kornyezeteben...

Sziasztok! Szeretne valaki egy fiatal melós rucis pasi szájával élvezkedni?
Budapesti kemény férfi vagyok. Budapest területén vagy Pest megyében hetero alapon nőt, pár nőjét elkényeztetném. Sok izgalmas dolog érdekel. Találkozni vágyó írjon!
Sziasztok! Írtam
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 07. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 15:03

2 pár kulturált, vad férfi beszállót keres a most induló bulijához!
Privátba!
1 órán belül!
Privátba!
1 órán belül!
Sziasztok! Sajnos Szolnok és környéke nem olyan aktív...
(Ez egy válasz Kezdőparszolnok üzenetére (2025. 06. 07. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel. Akinek lenne kedve vele ,velük szívesen ismerkednék, talàlkoznék.
balatonboglár környékén keresek érett hölgyet! privizz
Sziasztok! Fiatal srácként a mai napra keresem partnereim. Van már tapasztalatom mint beszálló, és a IX. kerületben helyem is van. Ha a profilom alapján szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan privátban.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
Belvárosban csatlakoznék párhoz, hölgyhöz mostantól késő estig. Ha érdekes lehetek, lszi privátban írj. Köszönöm
Balaton déli part valaki!
Sziasztok! Ma este Szolnok mellett pasi? Esetleg pár?
Irtam
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2025. 06. 07. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 15:03

2 pár kulturált, vad férfi beszállót keres a most induló bulijához!
Privátba!
1 órán belül!
Privátba!
1 órán belül!