Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Sziasztok! Ferfit keresek lazabb kalandhoz. Kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oral, kozos maszti! Budaorson vagyok, hely van!

Most reggel újpest/vizmű?
Sziasztok! Ma nő esetleg pár Kiskunhalas és környékén?
Sziasztok a mai nap a 11 ker és környékén kalandoz huncutkodnék.
Sziasztok! Ma reggel 9ig várok hölgy társaságot csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled.Köszönöm
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Moszkva környékén pasi?
Sziasztok! Valaki esetleg aki nem csak igerget es levelezget? smile telefonszammal, adatlappal elonyt jelentene!
Sziasztok mostanában egy sportos 30 éves srác élvezné egy óriásit
hétköznap reggel vagy késő délutáni órákban nyiregyi állomás és környékén szopnék, helyem nincs, ha neked van, vagy autó az megfelel.
Sziasztok,szopnék kényeztetnék Bp-n.Helyem van.Írj ha szopatnál egy jôt..Lehetsz hetero bi meleg.Inkàbb fiatalabb korosztály
Veresegyház vagy környékén, egy kis kalandra valaki? Esetleg pár utazni tudok☺️
Hali aktiv ma d.u környékemen ?
Hölgyek, párok? Ma délután Balatonkeresztúr környékén?
Holnap 10 után Bpn keresek hellyel rendelkező sexpartnert vagy partnereket. Uni vagyok. Írj privát.
Pesti hellyel rendelkezőt keresek, aki nyeli.
Sziasztok. Mai napra keresek magamnak partnert Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon. Utazni tudok és fogadni is. Megkereséseket prívátban fogadom !
További szép napot mindenkinek!
További szép napot mindenkinek!
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik! Extra ha Roma az illető hölgy!
Ma este Moszkva tér kornyeken pasi aki kefélne?