Valaki ma este Budapesten?
:Ma este pár beszállót esetleg keresne :?
Holnap kihez mehetek szopatni v szopni írj kamuk ne
Sziasztok
Most Zugló vagy környékén Hölgy vagy Pár ?
(Csak hetero alapon)
Most Zugló vagy környékén Hölgy vagy Pár ?
(Csak hetero alapon)
Két férfi csinos sub nöt keres.
Szia. Én nagyon szívesen lennék a nyaló szolgád.
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (tegnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sehol senki egész nap? Az érettebb korosztàly lelkesebb, megbízhatóbb. Ajánlom magamat újra.
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (tegnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
nyalószolgát keresek
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
kelenföldről valaki?
Közös qrvázás Szigetszentmiklós - Budaörs útvonalon esetleg valaki?
Sziasztok!! Hölgyet vagy olyan személyt keresek aki benne lenne egy hármasban .. sajnos hölgy ismerősöm nincs de maximum piros oldal. Nem vagyok bii de ha egy lány és egy pali szopnak el tudom viselni. Monor környéke
Sex partnert keresek,hölgyek ill párok irjanak
Sziasztok!
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Valaki 13. Ker 3kor?
Sziasztok. Hölggyel párral találkoznék. Kecskemét és környéke.
Sziasztok, Siofok- Szantod- Zamardi kozeleben keresem partnerem, partnereim kellemes pillanatokra.
Székesfehérvár környékén baszható feleséget keresek. Írj privátban. ..
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!

naphal

triana