orál kaland ma este budapesten?
☝️ Szuka kiadó ..aktív kannak...Tatabànya - Szfv ig
Fehervar vki egy bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szèpvölgyin egy nő esetleg ma este?.....feleséget is elkapnék...
Férfias, intelligens, jóképű férfiként nőt, párt meglatogatnék ma este az elképzelésetek szerinti izgalmas programra Budapesten és északi vonzáskörzetében. Hetero alapon mindenre nyitott vagyok. Jártas vagyok cuckoldban, hármasban. Egyeztessünk privátban
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Kedden és szerdán Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok.Diszkrét szextalira keresek hölgyet 45 éves korig Győrben.Fő a diszkréció.
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok! Ma 18.00 körül egy kaland a XI. Kerben? Írj privátban.
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Szia !
Volna kedved ma este 21 óra körül párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ? Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Volna kedved ma este 21 óra körül párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ? Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Sziasztok, holnap délelőtt Csepelen, megnézné valaki hogy verem ki a farkam???
Kiskunhalas és környékéről valaki
Szuasztok szivesen ismerjednék bi pàrokkal hölgyekkel godollo és környèkén
Két férfi csinos sub nőt keres.
Kirendezné le a merev farkam?
18. Kerületben helyem van párok vagy lányok jelentkezését várom18 tol akár 70 éves kor ig. Előny ha 100 kg felettiek vagytok
Sziasztok, hétfő délelőttre keresek, meztelen masszőrt, aki eljönne csepeli lakásomba maszírozni.

naphal

küki
Lenuta