kanos farkat (akár többet is egyszerre...P) szívesen szopnék vagy párnál nyalnék-nyelnék élvezésig... Van még valaki ma egy izgi kalandra?
Hali
Szerdán 21 én napközben fogadni tudok párt , Nőt kellemes időtöltésre . Pasi 16 cm es intimmel, vagy csak passzív jelenléttel
Két férfi csinos sub nöt keres.
Beneveztem volna én is
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíradony, vagy környékén hölgy ma délután alkalmi titkos kaland esetleg? Este 8 ig ráérek. Diszkréció fontos!
Budapesten keresek mára partnert közös hokira. Helyem nincs
Ma délelőtt keresnék partnert Szigetszentmiklós, Csepel környékén. Szopnék, szopatnék, de akár meg is .
Jóreggelt! Hölgyet keresek Debrecenben ma délelőtt alkalmi titkos kalandra. Kb fél 1 ig leszek itt. Diszkréció fontos!
Ma délelőtt keresnék partnert Szigetszentmiklós, Csepel környékén. Szopnék, szopatnék, de akár meg is .......
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő -Pilis között!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő -Pilis között!
Sziasztok! Ma valaki vagy valakik Budapest - Gyöngyös- Kazincbarcika - Miskolc és környéke?? 183/80, sportos, 44 éves full heteroszexuális pasi vagyok a képeken látható intimmel...
Tomi
Tomi
.
Ne szórakozz!
(Ez egy válasz Csillanéni üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 21:54
Belevaló pasikat keresek (egyedül vagy többen) korhatár nélkül (18-70).Nagy mellek, nagy segg, ápolt, diszkrét 47-es néni vagyok. Székelyudvarhely és környéke. Gyere és vigyél magaddal vagy vigyetek partiba.
Belevaló pasikat keresek (egyedül vagy többen) korhatár nélkül (18-70).Nagy mellek, nagy segg, ápolt, diszkrét 47-es néni vagyok. Székelyudvarhely és környéke. Gyere és vigyél magaddal vagy vigyetek partiba.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Budapest és környékén kaland mostanában?
Monor-Pilis-Cegléd felé vékony kanos 25 év körüli fiúval taliznék. Helyen is van. Titokban
sziasztok, budapesti hölggyel randiznék, 48 éves normális hetero pasi vagyok, helyem van a 11. kerületben, de utazni is tudok

naphal

rbt001
Charry