Reggelt! Van valakinek kedve mostanában békáson glory kalandhoz? Aktív vagyok!
Van itt Szabolcsi pár?
Hétköznap délután Hévízen szopnék élvezésig kanos paikat többesben. Dugható is vagyok! Gecit a számba minden mennyiségben.
Bp 6.ker oktogon környékén keresnék jó méretű ápolt igényes srácot. Mehet minden, szopatás, dugás, hely megoldott, akár haveroddal ketten is lehettek…
Szegeden keresek férfit !
Sziasztok nincs kedve valakinek leszopni most? 20kerben
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos kan keres privi
Mackos pasival töltenek érzéki időt most XVI. Kerületben
Sziasztok! Nő vagy pár találkozna ma laza kalandra ? Bp és környéke.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
HÚSVÉT van,a LOCSOLKODÁS ideje,Esztergom-Párkány-Dorog-Szentendre-Solymár,Pomáz és környékén szívesn MEGLOCSOLNÉK átlagos alkatú,18-55 év kötötti Nőt,Feleséget,Lányt,és ÉLVEZÉSIG NYALNÁM.Lehet autómban,vagy Nálad...jelentkezhet pár is,itt a Nő ÖRÖMÉRE...Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIKA...
Sziasztok!
26 éves sportos, jóképű 20cm mérettel keresek hölgyet/párt a mai napra/mostanra. Csak HETERO feltételek mellett
26 éves sportos, jóképű 20cm mérettel keresek hölgyet/párt a mai napra/mostanra. Csak HETERO feltételek mellett
hali
Sziasztok, az ünnepek alatt keresek alkalmi partnert magam mellé Hatvan-gyöngyös-Pásztó utvonalon.
Miskolcon most valaki, valakik? Helyem van
Mosonmagyaróváron hölgyet nyalnék akár viszonzatlanul is kortól testalkattól függetlenül! Hely van, írj privát üzenetet!
Helló
Hát az úgy szerintem nehéz lesz hogy semmilyen adat nincs a hölgyről Se. (Ez egy válasz Ducipár89 üzenetére (2026. 04. 04. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 04. szombat 08:29
Hát az úgy szerintem nehéz lesz hogy semmilyen adat nincs a hölgyről Se. (Ez egy válasz Ducipár89 üzenetére (2026. 04. 04. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Duci házaspárként (férj 36, feleség 34) ismerkednénk feleség kényeztetésére. Egyedülálló hetero pasit keresünk. Elsősorban mackós alkatút, vagy kis mérettel rendelkezőt. Első körben kamozás, orális kényeztetések, pettingek, aztán meglátjuk hogyan alakulnak az első találkozások. Helyileg M5 iránya, de országosan is jó lehet ha van utazási hajlandósága. Csak magára igényes, korrekt, nem kamus pasik írjanak max 42 éves korig!
Sziasztok!
Holnap későesti puncikényeztetésre hölgyet, vagy pàrt keresek. Helyem van.
Holnap későesti puncikényeztetésre hölgyet, vagy pàrt keresek. Helyem van.
Óbudán keresek fiú szexpartnert, helyem van.
Hölgyet masszíroznék kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék

naphal

daviiid