Most valaki XI ker Dunapart?
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek Nyíregyházán vagy környékén napközbeni találkozóra. Akár most azonnal is. Minden megoldás érdekelne. Keressetek nyugodtan!
Milyen az a " szárazfaszú"?
(Ez egy válasz Pongyola üzenetére (tegnap 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:47
Sziasztok! Délpesten keresnék szárazfaszú férfit, orálra. Kor, nem számít azonban ápoltság és egészség igen.
Középkorú hölggyel vagy párral hellyel rendelkező férfi szívesen meginna egy kávét ma !
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Debrecen és környékén keresek ma délután hölgyet vagy párt!
Sziasztok! Délpesten keresnék szárazfaszú férfit, orálra. Kor, nem számít azonban ápoltság és egészség igen.
Ma (szerdán) délelőtt fél 10 után Fót Auchan parkoló érdekel valakit? Ha igen, ki tudok menni egy rövid időre.
Biszex párral-Férfias aktív férfivel találkoznék a héten Dunaharaszti-Lacháza vonalon és környékén
Sziasztok!
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Párom dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnesen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Párom dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnesen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
én örömmel csak nekem most messze vagytok sajnos
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 04. 07. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetváron vagy Kaposváron keresek holnap 12-től férfi aktiv szexpartnert. Hely jó lenne. Amit akarsz,csináljuk. Adatlapomomat nezd ott az infó rólam. Autó esetleg.
én örömmel de sajnos nekem most messze vagytok....
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2026. 04. 07. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok pár vagy nagy méretü ffi aki találkozna?
21 éves szűz Szolnoki kedves fiú keresi partnerét (hölgy / pár), akikkel szívesen elveszíthentém azt
Orosházan keresek férfit kölcsönös orálra
Érsekvadkert és környékén keresek hölgyet!
Akkor ma újra megpróbáljuk
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.00-tól 22-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.00-tól 22-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Sziasztok!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!

naphal

Kitti